ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ

0
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ




Πρέβεζα 16-05-2017

Πολλά ερωτηματικά γεννώνται με μια απλή ανάγνωση της με αριθμ. πρωτ. 317/09-05-2017 ημερησίας διάταξης της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας -Λευκάδας.
Δεν απαιτείται να είναι κανείς βαθύς γνώστης των ποδοσφαιρικών τεκταινομένων της περιοχής μας για να αντιληφθεί πολύ εύκολα πως η ανωτέρω πρόσκληση σε συνεδρίαση των μελών Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας -Λευκάδας βρίθει αντιφάσεων.
Μέσα σε 5 γραμμές κειμένου προκαλείται (ΑΡΑΓΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ;;;;;;;) τέτοια σύγχυση στα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης από τους συντάκτες και υπογράφοντες της προσκλήσεως, ήτοι τον Προέδρου της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδος και τον Γ. Γραμματέα της Ένωσης αφού:
Ζητείται λήψη απόφασης από τα μέλη του Δ.Σ. για προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. με σκοπό το διορισμό μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακολούθως ζητείται πρόταση από τα μέλη του Δ.Σ. υποψηφίων τακτικών και αναπληρωματικών μελών;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τέλος ζητείται εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο του Δ.Σ. για τις απαιτούμενες ενέργειες!!!!!!!!!!!
ΚΥΡΙΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ:
ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ:
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ:
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΤΗΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΦΟΥ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΛΕΥΚΑΔΟΣ:
ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.:
ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΥΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ Ε.Π.Σ.
ΠΑ ΠΟΙΑ-ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΗΤΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ!, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ;
ΠΩΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΜΗΠΩΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ;

Γιάννης Πότσιος
Μέλος του Δ.Σ. ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)