Στην Τελική Ευθεία Η Τοποθέτηση Χλοοτάπητα Στο Γήπεδο Πάργας.

0

Στην Τελική Ευθεία Η Τοποθέτηση Χλοοτάπητα Στο Γήπεδο Πάργας.



Οι σύγχρονες αθλητικές υποδομές φανερώνουν ενδιαφέρον και αγάπη για τη νεολαία και κατά συνέπεια για τους μαθητές των σχολείων. 

Η σωστή και προγραμματισμένη άθληση,σε αθλητικούς χώρους με σύγχρονες εγκαταστάσεις, δίνει τη δυνατότητα στους αθλούμενους να δουν στο πρόσωπό τους τον αλμυρό ιδρώτα της προσπάθειας τους και να αισθανθούν το σφρίγος , τη δύναμη, τη ζωντάνια του αγώνα τους. 

Έτσι, πλαταίνει η ψυχή του κάθε αθλητή,που χαίρεται να θωράει τη ζωή του, να ακούει τη φωνή του, να γελάει,να κλαίει, να δημιουργεί. 

Έτσι πλάθονται γερά κορμιά, αρμονικές ψυχές, ελεύθερα πνεύματα. 

Με αυτές τις σκέψεις, χαιρετίζουμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την τοποθέτηση σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Πάργας Β.Ε. ΒΑΣΙΛΑ. 

Συγκεκριμμένα, οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Πάργας επικαιροποίησαν τη μελέτη προμήθειας και τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάτητα στο γήπεδο Πάργας και το κληροδότημα Β.Ε.ΒΑΣΙΛΑ, που χρηματοδοτεί εξ ολοκλήρου το έργο, έχει λάβει όλες τις εγκρίσεις και τις αδειοδοτήσεις που απαιτούνται από την δ/νση κοινωφελών περιουσιών του υπουργείου οικονομικών. Ακόμη το κληροδότημα στη συνεδρίασή του στις 19/04/2017 ενέκρινε την προγραμματική σύμβαση με το δήμο Πάργας για την προμήθεια και την τοποθέτηση του χλοοτάπητα και όρισε υπεύθυνο για την παρακολούθηση υλοποίησης της σύμβασης τον αντιπρόεδρό του Σπύρο Νούση. 

Απομένει η έγκριση της σύμβασης από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πάργας για να ξεκινήσει η διαδικασία δημοπράτησης. 

Σύμφωνα με τη σύμβαση το κληροδότημα εκχωρεί στο δήμο 241.279,20 ευρώ και ο δήμος αναλαμβάνει τη δημοπράτηση και την ανάθεση της προμήθειας σύμφωνα με το νέο νόμο (ν.4412/2016,τ. Α/8-8-2016). Ακόμη ο δήμος ασκεί την οικονομική διαχείριση του έργου, σύμφωνα με τις ειδικές υφιστάμενες διατάξεις. 

Η έκπτωση που θα προκύψει κατά την διαδικασία δημοπράτησης και το τυχόν ποσό που δεν θα διατεθεί για την υλοποίηση της σύμβασης θα επιστραφεί στο κληροδότημα Β.Ε. Βασιλά.


πηγη: http://blogs.sch.gr/gymparga/

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)