Πρωταθλητής ο Πανλευκάδιος, νίκη εντός με Καναλάκι

0

Πρωταθλητής ο Πανλευκάδιος, νίκη εντός με Καναλάκι


Πρωταθλητής και μαθηματικά ο Πανλευκάδιος, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, συνεχίζοντας τους πανηγυρισμούς από εκεί που είχαν μείνει τον Δεκέμβρη, όταν με το διπλό στο Καναλάκι βρέθηκαν στο +14. Αυτή τη φορά στην εντός έδρας αναμέτρηση, ο Πανλευκάδιος πέτυχε και πάλι τη νίκη ανεβάζοντας τη διαφορά στους +10 τελειώνοντας τα σενάρια διεκδικητών και μη για ιστορίες μπαράζ.
Μετά από μια τόσο δυνατή και σταθερή πορεία, με νίκες μέσα και έξω επί του κύριου αντιπάλου στο πρωτάθλημα, ο τίτλος είναι φυσικό επόμενο, όπως και η παραδοχή από τον ίδιο τον ηττημένο αντίπαλο, κάτι που είδαμε μετά το τέλος της αναμέτρησης και χαροποίησε ιδιαίτερα όλους τους φίλους του αθλητισμού. Κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει στα γήπεδα της πρώτης κατηγορίας, την οποία και θα αποχαιρετήσει η ομάδα μας τη νέα χρονιά, μιας και ο τίτλος του πρωταθλητή είναι συνάμα και το εισητήριο για τη Γ’ Εθνική.
Αγωνιστικά ο Πανλευκάδιος ήταν καλύτερος, πέτυχε το ιδανικό ξεκίνημα, με ένα γρήγορο γκολ, δημιούργησε φάσεις για τη διεύρυνσή του ενώ δεν έδειξε να απειλείται ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του παιγνδιού. Με τον Κοκόλη να δημιουργεί για άλλη φορά, μόλις στο 3ο λεπτό από δεξιά, η παράλληλη του πέρασε από τον Τσομπάι φτάνοντας στον επερχόμενο Μπρούβα όπου δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 1-0.
Στη συνέχεια με την ανωτερότητα να χαρακτηρίζει τους γηπεδούχους, ο αρχηγός βρέθηκε σε θέση βολής δυο φορές μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, στο 32′ και στο 35′ μην μπορώντας όμως να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την εμφάνισή τους στο προσκήνιο με μια κοντινή κεφαλιά που όμως μπλόκαρε ο Καραπιπέρης στο 40ό λεπτό.
Χωρίς σπουδαίες αλλαγές του σκηνικού κύλησε το δεύτερο μέρος, με τη δύναμη και το παιγνίδι κέντρου να χαρακτηρίζουν τα υπόλοιπα 45 λεπτά. Λίγες ωστόσο φάσεις δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες. Ένα σουτ βολίδα του Δημουλιά έξυσε το οριζόντιο της αντίπαλης εστίας στο 60′, ενώ λίγο πριν ο Βλάχος είχε σώσει την εστία της ομάδας πάνω στη γραμμή σε επιθετική προσπάθεια των αντιπάλων. Η αναμέτρηση έκλεισε με την κόκκινη του Τσομπάι ενόσω βρισκόταν στον πάγκο για διαπλεκτισμό και λογομαχία με αντίπαλο παίκτη, γεγονός που λίγο έλειψε να πυροδοτήσει το μέχρι εκείνη τη στιγμή σε αθλητικά πλαίσια διεξαγόμενο παιγνίδι. Μια ανούσια και παντελώς ανόητη κίνηση από τον επιθετικό της ομάδας προς τους αντιπάλους, οι οποίοι έδειξαν τον κατάλληλο σεβασμό μετά τη λήξη και επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια του Πανλευκάδιου για να συγχαρούν την ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου.

http://panlefkadios.gr/  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)