Πετάει για Λος Άντζελες ο Άρης Μπέλλος!

0

Πετάει για Λος Άντζελες ο Άρης Μπέλλος!

Πετάει για Λος Άντζελες ο Άρης Μπέλλος!

Το πρώτο πέρασμα του Άρη Μπέλλου στις ΗΠΑ ήταν τόσο θετικό που ο Έλληνας μαχητής κλήθηκε από την ομάδα του Rob Sale να επιστρέψει στο Λος Άντζελες για να δουλέψει πιο σκληρά από ποτέ για να ξεκινήσει την πορεία του στην επαγγελματική πυγμαχία.  

 Η είδηση επιβεβαιώθηκε στο Fightsports από τον Γρηγόρη Μάλλιο με τον οποίο επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά και μας ανάφερε πως πράγματι ο Μπέλλος έχει προκαλέσει τεράστια εντύπωση στους Αμερικανούς. Το έμπειρο team του Στέλιου Παπαδόπουλου έχει ξεχωρίσει στον Άρη Μπέλλο τη δύναμή του και φυσικά το νεαρόν της ηλικίας του.
Ο Μπέλλος που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό για τα ΚΟ που προσέφερε είναι μόλις 19 ετών και όπως πληροφορούμαστε θα ταξιδέψει στο Λος Άντζελες 100% οργανωμένος για να ξεκινήσει την πορεία του στα υψηλού επιπέδου επαγγελματικά ρινγκ στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού…
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πήγες του Fightsports ο Μπέλλος θα περάσει από μία σειρά αγωνιστικών σπάρινγκ, όχι απλά για να ανεβάσει τις επιδόσεις του για να παίξει κάποια στιγμή αγώνα στις ΗΠΑ, αλλά για να τον δουν δύο συγκεκριμένα promotion και να τον υπογράψουν! Οι επόμενοι 2,5 μήνες θα είναι «φωτιά» για τον νεαρό Άρη, καθώς ο οργανισμός που συνεργάζεται με τον Στέλιο Παπαδόπουλο θα είναι αυτός που θα κοιτάξει τον Μπέλλο και ένα άλλο promotion με έδρα την Αριζόνα.
Αξίζει να σημειωθεί πως σε λίγο καιρό η ελληνική παροικία με Παπαδόπουλο, Μπέλλο θα μεγαλώσει αφού ένας ακόμη μποξέρ που έχει ξετρελάνει τους Αμερικανούς αναμένεται να κάνει το πρώτο του ταξίδι στο Λος Άντζελες τους επόμενους μήνες!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)