Ο ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

0
Ο ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 





Το φιλμ του αγώνα
1' Έναρξη του τελικού
7' Ο Θύαμις ανοίγει το σκορ πολύ νωρίς στον τελικό. Ο Τάσιος με κοντινό σουτ μετά από γύρισμα του Γόγολου, κάνει το 1-0.
13': Γρήγορη ισοφάριση για το Γαρδίκι. Φάουλ Ζήση, κεφαλιά πάσα του Γκέκα στον Μπέλλο, εξ' επαφής ο Μπέλλος θα σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρόπουλου.
18': Διπλή ευκαιρία για το Θύαμι. Αρχικά σουτ του Γόγολου στο οριζόντιο δοκάρι, κεφαλιά του Αλ.Λάμπρου στην επαναφορά, απέκρουσε ο Παπανικολάου.
28': Προσπάθεια του Τσουμέτη μέσα από τη μικρή περιοχή, βγήκε ο Παπανικολάου και απέκρουσε το πλασέ του.
38': Ο Αλ.Λάμπρου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Παπανικολάου, όμως δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και να τελείωσει τη φάση, με τον τερματοφύλακα της Δόξας να μπλοκάρει.
40': Έκανε ένα σουτ ο Αλ.Λάμπρου από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε ο Παπανικολάου.
43': Τετ-α-τετ βγήκε ο Γόγολος απέναντι από τον Παπανικολάου, ο οποίος όμως μπλόκαρε το πλασέ του και κράτησε το 1-1.
45': Αγγίζει το 2-1 η Δόξα, όταν μετά από κόρνερ του Μπουρνά η μπάλα βρήκε πάνω στο Τσώτο και πέρασε μόλις δίπλα από το δοκάρι του Σωτηρόπουλου. Το κόρνερ εκτελέστηκε, ο Γκέκας έπιασε ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι, με δυσκολία συγκράτησε τη μπάλα ο γκολκίπερ του Καστρίου.
46': Έναρξη β ΄ ημιχρόνου
58': Επικίνδυνο κόρνερ από το Γαρδίκι με τον Μπουρνά, πάνω στη γραμμή έδιωξαν οι αμυνόμενοι του Καστρίου.
80': Ο Τάσιος εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας της Δόξας και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 για το Καστρί.
Τέλος του τελικού! Πολύ περισσότερα για το ματς αργότερα.

Γκολ: 7' , 80' Τάσιος/13' Μπέλλος
Κίτρινες: Τσώτος, Γόγολος/Μπέλλος
Διαιτητές: Στεφάνου, Καλφόγλου, Τίκας
Θύαμις Καστρίου(Παππάς): Σωτηρόπουλος, Δ.Λάμπρου, Βαγγελής, Τσώτος, Ηλ.Μονάχος, Αθανασίου, Χαρίσης (57' Νικολάου), Τσουμέτης, Αλ.Λάμπρου, Γόγολος, Τάσιος (85' Ορ.Ντάσιος)
Δόξα Γαρδικίου (Νίκου): Παπανικολάου, Μπέλλος (75' Β.Τσίρης), Μπουρνάς, Στράτης, Αθανασίου, Δ.Τσουγγάρης, Χρ. Τσίρης (78' Σιώζης), Στ. Τσουγγάρης, Γκέκας, Ζήσης, Λιάμης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)