«Έκλεισε» τα 90 ο Τηλυκράτης

0

«Έκλεισε» τα 90 ο Τηλυκράτης

«Έκλεισε» τα 90 ο Τηλυκράτης
Με μια λαμπερή εκδήλωση γιόρτασε τις εννιά δεκαετές ζωής του ο σύλλογος από τη Λευκάδα.
Ο Τηλυκράτης πραγματοποίησε τη δεξίωση προς τιμήν των 90 χρόνων του στην αίθουσα «Πάνθαιον» στα Βαρδάνια την Τετάρτη (22/3) το βράδυ. Η εκδήλωσε ξεκίνησε πριν τις 20:00 και τελείωσε μετά τα μεσάνυχτα. Το παρών έδωσαν μεγάλες μορφές από το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον της ομάδας. Ο σύλλογος τίμησε τους ανθρώπους που τίμησαν και με το παραπάνω την ιστορία του Τηλυκράτη Λευκάδας, ενώ όλοι ευχήθηκαν να τα... 100στήσει. Από τη μεριά της η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά: «Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους στην χθεσινή εκδήλωση "Τηλυκρατης 90 χρόνια ιστορίας" στην αίθουσα Πανθεον.Ηταν μια μαγική βραδιά που το παρελθόν συνάντησε το παρόν και μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξια.Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη προσέλευση των φίλων χορηγών και υποστηρικτών του Τηλυκρατη που όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν για την εκδήλωση μας.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ Κώστα Δρακονταειδη τον Βουλευτή κ Θανάση Καββαδα για τα καλά λόγια και την προτροπή τους να συνεχίσουμε να κρατάμε τον Τηλυκρατη πάντα ψηλα.Ιδιαιτερη τιμή για τον σημερινό Τηλυκρατη η παρουσία και αποδοχή των τιμητικών βραβεύσεων των πρώην πρόεδρων του σωματείου και των σημερινών χορηγών μας.Ευχαριστουμε τον Βαγγελη Κουκουλογλου για την συνδρομή του στην παρουσίαση της εκδήλωσης με τις πλείστες τόσες γνώσεις του περί τα αθλητικά ιστορικά της Λευκάδας.

Σας περιμενουμε ολους στην επομενη επετειακη εκδηλωση μας που θα ειναι ενας φιλικος αγωνας με τον Πας Γιαννενα στις αρχες Μαιου,η ακριβης ημερομηνια θα ανακοινωθει συντομα».

Φώτο: lefkadapress
http://www.liganews.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)