Ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Λούρο και τον Ωρωπό (vid)

0

Ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Λούρο και τον Ωρωπό (vid)

Ισόπαλο τελείωσε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον γηπεδούχο Θρίαμβο Λούρου και την φιλοξενούμενη Δόξα Ωρωπού όπου διεξήχθη σήμερα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λούρου για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Ά ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
thriamvoslouroudoksaoropoudekaeksi-5
Το προβάδισμα στο ματς άνοιξε η γηπεδούχος ομάδα μετά από εκτέλεση φάουλ  του Γκολάκου στο 33΄και τον Κοντογεωργιο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά ενώ στο 56΄ο διαιτητής δίνει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων μετά από ανατροπή του Νταλάρδα στην μεγάλη περιοχή με τον Γκίνι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα  από την άσπρη βούλα και να ισοφαρίζει τον αγώνα σε 1-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα γκολ του αγώνα:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΠΥΡΑΚΟΣ
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: NΤΟΜΑΡΗΣ-ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ: ΛΩΛΗΣ, ΣΑΚΚΟΣ, ΚΑΤΣΑΝΟΣ, ΓΚΟΛΑΚΟΣ, ΓΚΟΥΡΑΣ, ΚΟΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΑΚΚΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ.
ΑΝΑΠΛ/ΤΙΚΟΙ: ΤΣΑΪΜΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣΗΣ, ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ΝΑΣΗ, ΤΖΟΚΑΣ, ΣΙΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΑΚΚΑΣ.
ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ: ΚΑΠΠΑΣ, ΛΥΓΚΟΥΡΗΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΛΩΛΗΣ, ΚΡΟΚΙΔΑΣ, BABI, ΜΑΝΤΟΥΣΗΣ, ΝΤΟΝΤΗΣ, ΓΚΙΝΙ, ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ.
ΑΝΑΠΛ/ΤΙΚΟΙ: ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ, ΚΑΤΣΑΝΟΣ, ΛΙΟΝΤΗΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΠΑΤΣΗΣ.

thriamvoslouroudoksaoropoudekaeksi-1 thriamvoslouroudoksaoropoudekaeksi-2 thriamvoslouroudoksaoropoudekaeksi-3 thriamvoslouroudoksaoropoudekaeksi-4 thriamvoslouroudoksaoropoudekaeksi-6http://www.prevezatoday.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)