Σύβοτα - Σαγιάδα 3-3 Σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα των γηπεδούχων

0

Σύβοτα - Σαγιάδα 3-3

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι στο γήπεδο της πέρδικας ανάμεσα στα Σύβοτα και τον Ατρόμητο που επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Duraman.
 

Το σκορ άνοιξε νωρις μόλις στο 14΄ οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Σάκη Αθανασίου. Στο 35' τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των Σύβοτων στην κνήμη που μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Φιλιατών το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά την τριαντάλεπτη διακοπή. Στο 43 ο Δημήτρης Σωτηριάδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα των Συβότων γράφοντας το 2-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο  57΄ ειχαμε την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Σάκη Αθανασίου για διαμαρτυρία. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τον παίκτη παραπάνω και αρχικά μείωσαν σε 2-1 με τον νεοεισελθόντα Κολέμπα στο 63 και με δυο γκολ του Θεοδωράκη  (το πρώτο με πέναλτι) πραγματοποίησαν την ολική ανατροπή στο 88΄. Αλλά προσωρινά γιατί στο  επόμενο λεπτό ο Τσάτσης έγραψε το τελικό 3-3. Στις καθυστερήσεις τα Σύβοτα θα μπορούσαν να φύγουν με την νίκη καθώς ο Σωτηριάδης στο 91' σε τετ-α-τετ έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει.
Σύβοτα: Duraman (35΄Τσάτσης), Αθανασίου, Ασημάκης (90΄Ρώσσης), Βαγγελής Ν., Βαγγελης Κ., Kocaqi, Μπέλος, Πετρής, Σωτηριάδης, Haxhiu, Κόντης (38΄Μήτσης).
Σαγιάδα: Zote, Τζάμος (46΄Κολέμπας ), Μήτρος, Φερεντίνος  Ι., Μπουτάσης, Φερεντίνος  Β., Φερεντίνος  Σ., Φερεντίνος  Κ., Θεοδώρακης, Κιόσης (53΄Διαμάντης), Φερεντίνος  κ.(46΄Αντωνίου)

Ανακοίνωση Ατρομήτου Σαγιάδας:
Η διοίκηση του Ατρομήτου και οι παίκτες εύχονται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας των Συβότων κ.Duraman που τραυματίστηκε σοβάρα στο πόδι κατα την διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα. Να το ξεπεράσει γρήγορα και να επιστρέψει πιο δυνατός.
 Εκ μέρους του ΔΣ ο πρόεδρος Μάστορας Παύλος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)