Ομοιόμορφη ανάπτυξη όλων των μυικών ομάδων με Reformer Pilates! (Pics)

0

Ομοιόμορφη ανάπτυξη όλων των μυικών ομάδων με Reformer Pilates! (Pics)

Τα είδη γυμναστικής που υπάρχουν πλέον εκέι έξω είναι πολλά και πολυδιάστατα. Περιλαμβάνουν πολλές και διαφορετικές ασκήσεις, με όργανα και βάρη ή και χωρίς, ενώ με μια συνολικά σωστή προσέγγιση τόσο της εκγύμνανσης, όσο και τς διατροφής (χωρίς υπερβολές) ο καθένας μπορεί να βελτιώσει τη σωματική και ψυχική του υγεία.
Ένα από αυτά τα ιδιαίτερα έιδη γυμναστικής έιναι και το Reformer Pilates.
Τι είναι, όμως, το Reformer Pilates; Κινούμενη πλατφόρμα πάνω στην οποία γίνονται ασκήσεις. Περιλαμβάνει ελατήρια με αντιστάσεις, ιμάντες με λαβές για τα χέρια και τα πόδια. Εξασφαλίζει ομοιόμορφη ανάπτυξη όλων των μυικών ομάδων, κυρίως τους μυς που συγκρατούν την σπονδυλική στήλη, προάγει την ευλυγισία και τη σκελετική ευθυγράμμιση, ενώ ταυτόχρονα διορθώνει και μυοσκελετικές ανισορροπίες.
Μια διαφορετική μέθοδος προπόνησης, πιο προσωπική. Κι αν ακόμα αμφιβάλλεται, επισκεφτείτε το γυμναστήριο μας και μια δοκιμή θα σας πείσει!
1η Άσκηση: Πλάτη Εδραία θέση, λαβές χεριών στους αγκώνες. Ενώνω αγκώνες και ανοίγω ενώνω ωμοπλάτη (εκπνέω στο άνοιγμα)
r1
3σετ x 20 επαναλήψεις
2η Άσκηση: Στήριξη (δουλεύουν όλες οι μυικές ομάδες) Χέρια στα μαξιλάρια, πόδια στην μπάρα. Μένω σταθερά ισομετρικά
r2
3σετ x 30»
3η Άσκηση: Κοιλιακοί Χέρια δίπλα απ’τα ισχία, κεφάλι σταθερά ισομετρικά ψηλά. Πόδια τεντωμένα δουλεύω ψαλίδια εναλλάξ (εισπνέω-εκπνέω αλλάζω)
r3
3σετ x 20 επαναλήψεις
4η Άσκηση: Γλουτοί Ένα πόδι πατάει πάνω στην μπάρα, το άλλο τεντωμένο στον αέρα. Ανεβοκατεβάζω λεκάνη (εκπνέω στο ανέβασμα)
r4
3σετ x 20 επαναλήψεις
r5

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 216 7002626, και μέσω email: twinsfit@hotmail.com
*Λεωφόρος Ιωνίας 9, Άλιμος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)