Παλαντζας και Γκουνελας στον Α Ο Μυτικα

0


Ο αθλητικός όμιλος  Μύτικα (Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑ)  σας ανακοινώνει την συνεργασία με  δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του τόπου μας   τον κ. Παλάντζα Αποστόλη και τον κ. Γκουνέλα Σπυρίδων για ένα χρόνο.
Επιθυμία της διοίκησης  ήταν και είναι να μείνουν όλα τα  παιδιά (ποδοσφαιριστές) από την περσινή περίοδο που έχουν προσφέρει πάρα  πολλά  στην ομάδα. Στόχος από την αρχή της συνεργασίας με το τεχνικό τιμ ήταν και είναι  να ενσωματώσουμε στην ομάδα 4-5 ποδοσφαιριστές ώστε να είμαστε έτοιμοι για την νέα χρονιά. Σήμερα ανακοινώνουμε επίσημα την συνεργασία μας  με τον κ. Παλάντζα και κ. Γκουνέλα   για τους οποίους πιστεύουμε ότι μπορούν  να προσφέρουν πάρα  πολλά στην ομάδα μας  αλλά και γενικά στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας. Την επόμενη εβδομάδα πιστεύουμε ότι θα ολοκληρωθεί  το βασικό μεταγραφικό  πλάνο. Η ομάδα θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές  στο δημοτικό στάδιο του Μύτικα την Δευτέρα  6/7/2015 στις  18:00 το απόγευμα.
Παλάντζας Αποστόλης   γεν. 19/03/1992
Ξεκίνησε από την ακαδημία του μεγάλου Δομάζου όπου και τον είχε προπονητή για 3 χρόνια. Συνέχισε στον Πανιώνιο στην Κ15. 2 χρόνια στον Ηλυσιακό στην Γ΄ και Δ΄ εθνική όπου και είχε αρκετές συμμετοχές. Επιστροφή στην Πρέβεζα και στον Αχέρον Καναλακίου για ένα χρόνο. Πέρισυ αγωνίστηκε για ένα μικρό διάστημα στην Α.Ε.Ν Σαμψούντας υπηρετώντας ταυτόχρονα στο στρατό.
Γκουνέλας Σπυρίδων  γεν 10/12 1991
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρό από την Νικόπολη, συνέχισε στον  Άρη Πρέβεζας μετά στον  Άγιο Θωμά στην συνέχεια στα Παλιάμπελα και στην Α.Ε.Ν Σαμψούντας.
Α.Ο ΜΥΤΙΚΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)