Aλλάζει   ο «χάρτης»  στην Γ΄Εθνική,

0

Διπλάσιες ομάδες στην Γ΄Εθνική


Όπως αναφέρει το blog  sentrasout, αλλάζει   ο «χάρτης»  στην Γ΄Εθνική, αφού η ΕΠΟ  αποφάσισε σημαντικές  αλλαγές στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο. Αλλαγές  που αφορούν τον αριθμό των ομάδων που ανεβαίνουν από τα τοπικά πρωταθλήματα  στην Γ΄ Εθνική.
Συγκεκριμένα το Δ.Σ. της  Ε.Π.Ο. έκανε δεκτή την εισήγηση του πρόεδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κ. Μ. Τζανόπουλου για την αύξηση σε 28 (από 14) των ομάδων που θα προβιβάζονται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία από τη νέα αγωνιστική περίοδο, μέσω του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ.
Ακόμη η ΕΠΟ αποφάσισε την κατάργηση της διοργάνωσης του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και την υποχρεωτική συμμετοχή των ομάδων του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων των ΕΠΣ.
Αναβαθμίζεται ο θεσμός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, καθώς ο  Κυπελλούχος  θα προβιβάζεται στο Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας"
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες  πληροφορίες ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κ.  Μιχ. Τζανόπουλος προτίθεται να τροποποιήσει και τον καταρτισμό των ομίλων με κλήρωση ανά γεωγραφικά κριτήρια.












© 2014  •  www.sportait.gr
   Επικοινωνία
webdesign: resetmedia

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)