"Αυτοκτονησε" μεσα στην εδρα του ο ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ

0
"Αυτοκτόνησε" μέσα στην έδρα του ο ΑΕΤΟΣ


Αν και το πάλεψε δεν κατάφερε να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα,Ο λόγος για την Ομάδα του ΑΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ,
η οποία γνώρισε την ήττα από την Ομάδα της ΛΑΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ που έκανε μυθική εμφάνιση και διέλυσε 2-4 τον τραγικό ΑΕΤΟ στο πλαίσιο της 16η Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος,μέσα στην Αγία..
Οι "ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΙ" μπήκαν στο παιχνίδι και προσπάθησαν να φανουν ανταγωνιστικοι, ωστόσο δεν τα κατάφεραν..
Το πως φτάσαμε σε αυτό το εκπληκτικό σκορ, εξηγείται με δύο αλληλένδετους τρόπους: Ο πρώτος φυσικά έχει να κάνει με τους ηττημένους. Θα πρέπει να ψάξει κανείς πολύ πίσω ημερολογιακά, για να βρει ποτε Ο ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ έκανε ενα τέτοιο άσχημο παιχνίδι,Ευκαιρίες της όποιες δεν κατέληγαν πότε στην εστία,Λαθος πάσες και Αμυντικά λάθη,
Όλα τα καλά υπέρ των γηπεδούχων όμως ξεκίνησαν από το... δωράκι του τερματοφύλακα. Ο ΚΑΤΣΑΝΟΣ (5') έκανε το συρτό σουτ από το ημικύκλιο και ο πορτιέρο του ΑΕΤΟΥ  χάνοντας τη μπάλα μέσα από τα χέρια του,στην Συνέχεια η Γηπεδούχοι πίεσαν και ενώ ισοφάρισαν με ενέργεια του ΛΙΑΛΙΟΥ φτάσανε να δεχτούν ακόμα ένα Goal απο χτύπημα πέναλτι στο 30 λεπτό από τον ΚΑΤΣΑΝΟ και παλι..
. Βέβαια το ότι οι ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΙ έμειναν εξαφανισμένοι και στα 90 λεπτά οφείλεται όχι τόσο στη δική τους αδυναμία, μα στα καλα αμυντικά στοιχεία τον Φιλοξενουμένων οπου μένοντας κλεισμένοι πισω και με αντεπιθέσεις κατάφεραν να βγουν μπροστα στο σκορ 3 φορες.. αφού η ομαδα της ΛΑΚΚΑ ΣΟΥΛΙΟΥ έδειξε οτι ηταν αυτη η οποια πατουσε καλύτερα στο γήπεδο..
Ο ΑΕΤΟΣ το σχεδίασε τέλεια,

 Στην επανάληψη στο 60 λεπτό ενω το σκορ ήταν 2-2 απο χτύπημα πέναλτι του ΣΑΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗ,σε μια φάση οπου η μπάλα ήταν εκτός γηπέδου ο τερματοφύλακας του ΑΕΤΟΥ έσπρωξε τον αντίπαλο επιθετικό με το αποτέλεσμα να δεχτει την αμέσως κόκκινη Κάρτα και να αφήσει την Ομάδα του Με δεκα παιχτες.
Η συνέχεια ηταν ακομα ποιο εφιαλτική αφου η ομάδα του ΣΟΥΛΙΟΥ καταφερε να σημειώσει ακόμα 2 Goal με τον ΓΟΥΛΑ και έτσι να έχουμε το τελικο 2-4.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)