ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – «Αθλόπολις» σημειώσατε 2

0

O Βαγγέλης Πήχας γράφει στο blog του στο Joinsports για την κοπή πίτας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και την συγκρίνει με αυτή της ακαδημίας «Αθλόπολις» Πρέβεζας, εστιάζοντας στο κομμάτι της οργάνωσης και στον τρόπο με τον οποίο έλαβαν χώρα αυτές οι δύο εκδηλώσεις.
Για πρώτη φορά σε έναν ομολογουμένως πολύ όμορφο χώρο, η ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας πραγματοποίησε τη φετινή κοπή πίτας στην Λευκάδα. Στο όμορφο νησί του Ιονίου έλαβε χώρα η γιορτή, προς τιμήν των ομάδων, των προέδρων των σωματείων, καθώς και όλων των ανθρώπων που εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η πρωτοβουλία μάλιστα των διοικούντων της Ένωσης να καλέσουν τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γιώργο Γκιρτζίκη, αλλά και τον παλαίμαχο διαιτητή Τάσο Κακό, συγκαταλέγεται στα συν, προσθέτοντας μια διαφορετική πινελιά στην διάρκεια της βραδιάς.
Πλήθος καλεσμένων έδωσαν το «παρών» στο ξενοδοχείο «Ιonian Blue», ωστόσο η Ένωση λογάριαζε δίχως τον ξενοδόχο. Η όλη δομή, και το πως παρουσιάστηκε η εκδήλωση ήταν θετική, όμως το πώς οργανώθηκε το όλο σκηνικό μέσα στην αίθουσα με την τοποθέτηση λίγων τραπεζιών αναμφίβολα παίρνει αρνητικό πρόσημο.
Πολλοί εκπρόσωποι των ομάδων αναγκάστηκαν να μείνουν όρθιοι, παρακολουθώντας επί τρεις ώρες την εκδήλωση. Άλλες ομάδες βρέθηκαν στο ξενοδοχείο και μερικές αναγκάστηκαν και έφυγαν, βλέποντας την αίθουσα να είναι «sold out». Τραπέζια για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που ήρθαν να καλύψουν την βραδιά ούτε για δείγμα. Γενικότερα ένας μικρός χαμός μέσα στην αίθουσα. Μια συμπαθητική εκδήλωση στην οποία βραβεύτηκαν και πάρα πολλοί πρώην πρόεδροι που έχουν υπηρετήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, η οποία όμως στιγματίστηκε από αυτές τις λεπτομέρειες, οι οποίες ωστόσο κάνουν την διαφορά.
Σε αντίθεση με την άριστη οργάνωση που είχε η περσινή κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα, η φετινή είχε τα προβληματάκια της, ενώ και οι  πάρα πολλές βραβεύσεις που έγιναν, κούρασαν και αρκετό κόσμο, με τα πολλά λόγια και τους μεγάλους προλόγους που αναφωνούσε η παρουσιάστρια της εκδήλωσης.
Την επόμενη ημέρα, μια αθλητική ακαδημία της περιοχής της Πρέβεζας, που αναμφίβολα τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει πολλά στον χώρο του ποδοσφαίρου και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα με πολλούς από τους παίκτες της να έχουν μετακομίσει σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, η «Αθλόπολις», οργάνωσε με άριστο τρόπο την δική της κοπή πίτας στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας. Με την παρουσία μάλιστα των κ.κ. Μητροτάσιου και Ζελενίτσα, δύο ανθρώπων που είναι επιφορτισμένοι με τις ακαδημίες της ΑΕΚ, η «Αθλόπολις» δίχως να κουράσει, με συγκεκριμένα πράγματα στην εκδήλωση, αλλά και με τον κόσμο που προσκαλέστηκε να μην μένει παραπονεμένος, έδειξε πως δεν είναι «πυρηνική φυσική» για να διοργανώσεις μια απλή κοπή πίτας.
Η δομή και η οργάνωση μιας εκδήλωσης είτε αυτή γίνεται από  Ακαδημία, είτε ακόμα και από μια ολόκληρη Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων, δεν εξαρτάται πάντα από την οικονομική κατάσταση και το ταμείο που διαθέτει κάποιος. Θα πρέπει απλά η λειτουργία της να γίνεται σε πιο επαγγελματικό επίπεδο….


http://www.joinsports.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)