Ζωγράφος: «Επανέρχονται στα περσινά επίπεδα τα όρια ηλικίας (37,33, 35), κακώς άλλαξαν»

0
Το καλό παιδί της Ελληνικής διαιτησιας!!!

*** «ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΩΡΑ».

***ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΕΔ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
Και επίσημα οι ρέφερι της Φούτμπολ Λιγκ ενημερώθηκαν από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ Χριστόφορο Ζωγράφο πως το καλοκαίρι στην ΓΣ της ΕΠΟ θα περάσει κανονισμός σύμφωνα με τον οποίο τα όρια ηλικίας για άνοδο στις κατηγορίες επανέρχονται στα περσινά επίπεδα, δηλαδή 37 για την Σούπερ Λίγκα, 35 στην Φούτμπολ Λιγκ και 33 στη Γ’ Εθνική. Την συγκεκριμένη πρωτοβουλία είχε αναλάβει ο Ζωγράφος προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη εξαιτίας μιας απαράδεκτης απόφασης που πήρε η ΚΕΔ του Μπριάκου, δήθεν ότι το θέλει η ΟΥΕΦΑ, άσχετα αν στην Πρέμιερ Λιγκ σφυρίζει διαιτητής ηλικίας 52 ετών και είναι ο Φιλ Ντάουντ που γεννήθηκε στις 26/1/1963! Μάλιστα μέχρι τώρα έχει οριστεί σε 15 ματς στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Αυτό για να καταλάβουν όλοι το… δούλεμα που έπεσε. Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε ότι και ο Ντάλας συμφώνησε με την επιστροφή στις ηλικίες των 37,35,33.

Δυστυχώς λόγω της… καραμέλας της ΟΥΕΦΑ και της απόφασης της ΚΕΔ του Μπριάκου (μήπως πρέπει να παραιτηθεί;) χάθηκαν άδεια αρκετοί διαιτητές. Για να μην ξεχνιόμαστε…

Όσον αφορά στα όρια ηλικίας ο Ζωγράφος είπε στους ρέφερι τα εξής: «Κακώς άλλαξαν. Είναι αδιανότητο αυτό που έγινε αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω τώρα. Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι η ΚΕΔ, με τη σύμφωνη γνώμη και του κ. Γκιρτζίκη, έλαβε απόφαση το καλοκαίρι να επιστρέψουν στα παλιά επίπεδα και πιστεύω ότι η απόφαση θα εγκριθεί από τη ΓΣ της ΕΠΟ».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)