Γ' ΕΘΝΙΚΗ: "ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ" ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Η ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ!

0

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: "ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ" ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Η ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ! 

 
Το πρώτο τοπικό ντέρμπι Αρτινών ομάδων σε επίπεδο Γ' Εθνικής βρήκε νικήτρια την ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία κέρδισε εύκολα την Αναγέννηση Άρτας με 4-1, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την άνοδό της στην Football League...
Picture
φωτό: orangenews.gr
...
Η νίκη αυτή κατέδειξε την ποιότητα της ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία μέσα σε μία αγωνιστική κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του 2ου Ομίλου. Από την άλλη, η Αναγέννηση Άρτας γνώρισε την πρώτη της ήττα και μάλιστα με βαρύ σκορ, έβγαλε προς τα έξω τις αδυναμίες της, αποδεικνύοντας ότι χρειάζεται ενίσχυση, αν οι στόχοι που έχει θέσει προβλέπουν άνοδο.

Μόλις στο 6' οι γηπεδούχοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καβαλλάρη προηγήθηκαν στο σκορ, για να ισοφαρίσουν στο 16'  οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Παπαβασιλείου, ο οποίος πήρε το αίμα του πίσω για το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε 10 λεπτά νωρίτερα. Στο 39' οΚαβαλλάρης με δεύτερο προσωπικό του τέρμα ξανάβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στο 56' ο Αβραμίδης πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του, για να έρθει ο Βασίλιεβιτς στο 67'να δώσει διαστάσεις θριάμβου, κάνοντας το 4-1.

Η Αναγέννηση Άρτας ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής τουΠαπαβασιλείου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88΄.


ΑΕ Καραϊσκάκης: Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Σιμονιάν, Κόλλινς, Κυριάκης (70΄ Μαργαρίτης), Χούσος, Στάνσετιτς, Βασίλιεβιτς (84΄ Κατσούλας), Καβαλλάρης (77΄ Πέτσας).

Αναγέννηση Άρτας:
 Μπαντής, Ηλίας, Παπαβασιλείου, Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Τάσσος, Γούλας, Νικοπολίδης, Σιδηρόπουλος, Σιδέρης (85΄ Κολιούλης), Δημουλιάς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)