Τους καλούς ποδοσφαιριστές τους φέρνει ο Αϊ-Βασίλης !! Ο Γιώργος Χριστοδούλου στην ΑΝ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ

0
Τους καλούς ποδοσφαιριστές τους φέρνει ο Αϊ-Βασίλης
Είναι σίγουρα παράδοξο αλλά όχι ανεξήγητο ότι οι περισσότερες από τις καλύτερες μεταγραφές ποδοσφαίρου έχουν γίνει στη χειμερινή περίοδο.
Ο βασικός λόγος είναι ότι μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου οι ομάδες συνήθως γνωρίζουν τα κενά τους και κινούνται όσο το δυνατόν προσεκτικότερα για να τα καλύψουν.
Μέσα σε αυτήν την λογική και αφού έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε στην γειτονιά μας τέτοια ποδοσφαιρική οντότητα η Διοίκηση της Ομάδας μας ήρθε σε επαφή και συμφωνία για να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας μας τον Γιώργου Χριστοδούλου, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν με την Ένωση Πρέβεζας, και παλαιότερα αποτέλεσε ποδοσφαιρική «σημαία» του ΠΑΣ Πρέβεζα επί σειρά ετών, αλλά και παίκτης του Τηλεκράτη, ΠΑΣ Αχέρων αλλά και Μεσοποτάμου.
Η απόκτηση του «Λούη», αποτελεί μεταγραφική έκπληξη για την Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, καθώς η Αναγέννηση Αχερουσίας κάνει μία προσθήκη εμπειρίας, που θα τη βοηθήσει τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε εξωαγωνιστικό, καθώς ο Χριστοδούλου θα είναι ένα ποδοσφαιρικό πρότυπο για τους νεότερους σε ηλικία παίκτες.
Καλωσορίζουμε τον «Λούη» στην οικογένεια της Αναγέννησης, τον ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη εμπειρία που θα μας δώσει και του Ευχόμαστε να περάσει καλή υπόλοιπη ποδοσφαιρική σεζόν μαζί μας
ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 
ΤΟ ΕΠΙΣΙΜΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ FB ΣΤΗΝ ΑΝΑΓ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)