Τρίκαλα: Το μεγάλο λάθος που τον έκανε πλουσιότερο στο τζόκερ - Έριξε... από σπόντα αυτό το δελτίο και κέρδισε

0

Τρίκαλα: Το μεγάλο λάθος που τον έκανε πλουσιότερο στο τζόκερ - Έριξε... από σπόντα αυτό το δελτίο και κέρδισε



Το τυχερό δελτίο που βλέπετε κρύβει τη δική του ξεχωριστή ιστορία - Ο νικητής έγινε θέμα συζήτησης στην πόλη και όχι άδικα...
Η τύχη του χαμογέλασε για τα καλά. Μπορεί εκ παραδρομής να «φούσκωσε» την αξία του δελτίου φτάνοντας τα 60€, όμως εκ του αποτελέσματος δεν το μετάνιωσε. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας κέρδισε 6.332 ευρώ και πλέον ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr ο νεαρός Τρικαλινός, έβαλε περισσότερους αριθμούς από αυτούς που ήθελε αλλά επέλεξε με την φράση «άστο αφού πήγε το …χέρι» να δώσει τα 60 ευρώ και να μην τροποποιήσει το δελτίο του. Αποτέλεσμα την άλλη μέρα το πρωί, να έχει … «φουσκωμένες» και τις τσέπες του και να γίνει θέμα συζήτησης στην πόλη.
Λίγες μέρες νωρίτερα, η τύχη είχε χαμογελάσει στην ίδια πόλη, σε έναν βαμβακοπαραγωγό στο ΚΙΝΟ. Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης δεν πρόλαβε να συλλέξει το βαμβάκι του λόγω της βροχής και μπήκε στο πρακτορείο του Μάκη Πλεξίδα στο Μεγαλοχώρι.
Έγραψε στα γρήγορα ένα δελτίο για να προλάβει. Το δελτίο περιείχε λάθος και ο πράκτορας το διόρθωσε και πρόλαβε να το ρίξει την τελευταία στιγμή. Ο βαμβακοπαραγωγός έδωσε 2 ευρώ και λίγο αργότερα έγινε πλουσιότερος κατά 6.000€...


Πηγή: trikalanews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)