K20: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – SKODA ΞΑΝΘΗ 1-2 [VIDEO]

0

K20: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – SKODA ΞΑΝΘΗ 1-2 [VIDEO]






















Το τρία στα τρία έκανε η ομάδα Νέων της Ξάνθης καθώς επικράτησε εκτός έδρας της αντίστοιχης ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, στο παιχνίδι που έγινε στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.
Πρωτοπόρος στη βαθμολογία παρέμεινε η ομάδα Νέων της Skoda Ξάνθη, η οποία αν και δύσκολα, πέτυχε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, φτάνοντας έτσι στους 9 βαθμούς. Από την άλλη ο ΠΑΣ γνώρισε την 3η συνεχόμενη ήττα.
Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι και επέβαλλαν ολοκληρωτικά τον ρυθμό τους. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα, ίσως αδικεί την ομάδα του Γιάννη Τάτση, καθώς με την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο δεύτερο μέρος, άξιζε τουλάχιστον να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Βέβαια στο πρώτο μέρος οι Γιαννιώτες παρουσίασαν κάκιστη αγωνιστική εικόνα.
Στο 30’ η Ξάνθη άνοιξε το σκορ, όταν ο Μελισσόπουλος έκανε το σουτ , ο Κολιοφούκας απέκρουσε την μπάλα, αυτή έφτασε στον Τουμαντζίδη, ο οποίος σούταρε και έγραψε το 0-1. Στο 75΄ ο ΠΑΣ έφερε το ματς στα ίσια όταν ο Κοζάκης, με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του πορτιέρο της Ξάνθης.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι "έκλεψαν" την νίκη με τον Π. Ορφανίδη να κάνει το πλασέ και να γράφει το τελικό 1-2 υπέρ της ομάδας του.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας, Βαλμάς, Πασχάλης, Τάχιας, Κοζάκης, Πανταζής, Βασιλείου, Γιάκος (67’ Γκουγιάννος), Κοτσίλας (82’ Μπουγαρίδης), Αναστασιάδης, Τζιάλλας (60’ Αλεξίου).
SKODA ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Κολλαράς, Προύντζος, Χατζητερζόγλου, Ορφανίδης Λ., Μήττας (80' Δελής), Τουμαντζίδης (75' Χατζής), Λαζαρίδης (55' Μπουνταγκίδης), Μελισσόπουλος, Φασίδης, Ορφανίδης Π.
VIDEO
Δείτε παρακάτω τα γκολ της αναμέτρησης από το passports.gr









Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)