Υπέγραψε στην Εθνική και παρουσιάστηκε ο Ρανιέρι

0
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και αποτελεί το νέο προπονητή της Εθνικής Ανδρών. O Iταλός τεχνικός τονίσε πως δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στον κορμό της ομάδας.

Προτού προσέλθει στα γραφεία της ΕΠΟ ο κ. Ρανιέρι, ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, καθώς επίσης στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πραγματοποιεί τους αγώνες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν ήταν εύκολη ή δύσκολη απόφαση να υπογράψει: «Παρότι είχα κι άλλες προτάσεις, μόλις συναντήθηκα με τον πρόεδρο είχα καλή αίσθηση, ήξερα ήδη την Ελλάδα κι αποφάσισα ότι θα είναι πολύ καλή κίνηση το να έρθω και να προπονήσω την ομάδα κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου».

Για το τι θέλει να φέρει στην ομάδα: «Την είδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έκανε πολύ καλή πορεία. Μου άρεσε πολύ το πνεύμα της ομάδας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα κοιτάξουμε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ενόψει του Euro 2016».

Για το αν θα έχει Ελληνες το τιμ του: «Όχι, δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση για Ελληνες στο επιτελείο, έχω φέρει το δικό μου τιμ θα το δούμε στο μέλλον με την ομοσπονδία».

Για το αν θα κάνει ριζικές αλλαγές: «Πιστεύω ότι ο κορμός και η βάση δεν θα αλλάξουν κατά πολύ. Θα τα δούμε στην πορεία και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να προκριθεί η Ελλάδα στο Euro 2016».

Η δήλωση του Σαρρή

«Ενας προπονητής επιπέδου του Κλαούντιο Ρανιέρι αναλαμβάνει την Εθνική. Είναι μια ευκαιρία να πάμε σε υψηλότερο επίπεδο και πιστεύω ακράδαντα ότι θα το πετύχει. Εμείς σαν ΕΠΟ θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον στηρίξουμε και να φέρει το έργο του εις πέρας».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)