Πρόσκληση Yπερσύγχρονο φροντιστήριο ∆ΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στην πόλη της Πάργας.

0

Πρόσκληση ενημέρωσης για το νέο υπερσύγχρονο φροντιστήριο ∆ΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στην πόλη της Πάργας.

 
Untitled
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί γονείς και µαθητές,
Οι ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο των επιστηµών αλλά και τα νέα δεδοµένα της οικονοµικής κρίσης απαιτούν ταχύτατη προσαρµογή στις νέες συνθήκες που δηµιουργούνται. Το ανταγωνιστικό περιβάλλον στο χώρο εργασίας επιτάσσει εξειδίκευση, κατάρτιση και συνεχή επιµόρφωση.
Ο µαθητής προκειµένου να ανταπεξέλθει στις µεταβαλλόµενες συνθήκες πρέπει να επιλέξει το επάγγελµα που του αρέσει και του ταιριάζει, σύµφωνα µε τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητες του. Το νέο εκπαιδευτικό σύστηµα, οι πανελλαδικές εξετάσεις και η εισαγωγή των µαθητών στις σχολές της πρώτης τους προτίµησης είναι σίγουρα κάποιες από τις καθηµερινές σκέψεις και αναζητήσεις που έχουν µικροί και µεγάλοι.
Εµείς ως γονείς και εκπαιδευτικοί, αποβλέποντας στην παροχή ποιοτικής φροντιστηριακής εκπαίδευσης που να καλύπτει τις ανάγκες όλων των µαθητών της δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης (Γυµνασίου, Λυκείου και Αποφοίτων) σε όλη την Ελλάδα, ερχόµαστε κοντά σας και δηµιουργήσαµε, ένα νέο υπερσύγχρονο φροντιστήριο ∆ΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στην πόλη της Πάργας.
Γι αυτό λοιπόν και µε ιδιαίτερη χαρά για εµάς, θα θέλαµε να σας προσκαλέσουµε σε µια µοναδική απογευµατινή παρουσίαση ενηµέρωσης µε θέµα:
“Νέο Λύκειο – Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελµα “
Ηοµιλία θα πραγµατοποιηθεί το Σάββατο 26 Απριλίου στον πολυχώρο PARAGAEA, στο παλαιό εργοστάσιο λαδιού, οδός Κ. Τζαβέλα 19, στην Πάργα, τηλέφωνο 2684032889.
Ώρα προσέλευσης: 18.30 - Ώρα έναρξης: 19.00 - Ώρα λήξης: 21.00
Οµιλητής: Χρήστος Ταουσάνης, ∆ιδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης, Συγγραφέας, Σύµβουλος Σταδιοδροµίας της εταιρείας EMPLOY,
Εισηγητής: Αναστάσιος Σκιαδόπουλος, Επίτιµος ∆ιδάκτωρ της ∆ιεθνούς Ακαδηµίας Τουρισµού (RIAT) στην έδρα Ειρήνης και Πολιτισµού της UNESCO, ∆ιευθύνων Σύµβουλος του Οµίλου ∆ΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.
H είσοδος είναι ελεύθερη και τα σεµινάρια απευθύνονται σε µαθητές Γυµνασίου και Λυκείου καθώς και σε γονείς και εκπαιδευτικούς που θα ήθελαν να τα παρακολουθήσουν.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)