Κίνδυνος για Μήτρογλου να χάσει την τελική φάση του Μουντιάλ

0
Τελικά, ο τραυματισμός του στο γόνατο, πριν πάρει μεταγραφή για την Αγγλία και τη Φούλαμ, ήταν πολύ πιο... ύπουλος από ότι αρχικά φαινόταν. Ο λόγος για τον Κώστα Μήτρογλου, για τον οποίον στην Αγγλία αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να χάσει ακόμα και την τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Μήτρογλου πήγε πριν από λίγες ημέρες στην Ιταλία και δη στην Μπολόνια, για να εξεταστεί από ειδικό ορθοπεδικό που είχε και ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού, Σεμπάστιαν Λέτο.

Έκανε κάποιες εξετάσεις και έγινε γνωστό πως θα πρέπει να παραμείνει στην Ιταλία για περίπου δυο εβδομάδες. Με συνέπεια στην Αγγλία να υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα περί πιθανής απουσίας του παίκτη, όχι από τις υποχρεώσεις της Φούλαμ στην Premier League, αλλά και από τα ματς της Εθνικής μας ομάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Όσο για τη Φούλαμ, φαίνεται να προβληματίζεται για τα λεφτά που δαπάνησε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί ελάχιστα και δεν έχει προσφέρει τα όσα περίμεναν οι Λονδρέζοι.

Μάλιστα, στα σχετικά ρεπορτάζ γίνεται και αναφορά και στα οικονομικά μεγέθη για τον παίκτη. Επισημαίνεται, λοιπόν, πως ο Μήτρογλου έχει στοιχίσει 103.559 λίρες ανά λεπτό με τις εβδομαδιαίες απολαβές του να ανέρχονται στις 40.000 λίρες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)