Ελληνική παρουσία στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Φούτσαλ

0
Στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Φούτσαλ (Futsal Cup Finals) θα συμμετάσχει ως παρατηρητής διαιτησίας ο Κλεομένης Μποντιώτης. Στη διοργάνωση που θα γίνει στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν λαμβάνουν μέρος 4 "μεγαθήρια" του ποδοσφαίρου σάλας στη Γηραιά Ήπειρο.
Πιο συγκεκριμένα, στην τελική φάση θα συμμετάσχουν η τροπαιούχος της σεζόν 2011-12, Μπαρτσελόνα (Ισπανία), η περσινή νικήτρια της διοργάνωσης Καϊράτ Αλμάτι (Καζακστάν), η Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία) και η οικοδέσποινα Αράξ (Αζερμπαϊτζάν).
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Απριλίου. Στις 24 του μήνα θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί. Στον έναν η Ντιναμό θα αντιμετωπίσει την Κάιρατ και στον άλλον θα κοντραριστούν η Μπαρτσελόνα με την Αράξ. Οι δύο ηττημένες ομάδες θα παίξουν για την τρίτη θέση νωρίς την 26η Απριλίου, ενώ οι νικήτριες μερικές ώρες αργότερα στον τελικό.
Διαιτητές στη διοργάνωση θα είναι οι Μαρκ Μπίρκετ (Αγγλία, 03/02/1981), Εδουάρδο Χοσέ Φερνάντες Κοέλιο (Πορτογαλία), 10/10/1979), Αλεσάντρο Μάλφερ (Ιταλία, 23/01/1975) και Μπόρουτ Σίβιτς (Σλοβενία, 20/04/1971)
Ο κ. Μποντιώτης είναι διεθνής παρατηρητής διαιτησίας για αγώνες φούτσαλ, με συμμετοχή σε πολλούς σημαντικούς αγώνες. Αυτή
, όμως, είναι η πρώτη του φορά που θα βρίσκεται στην τελική φάση του αντίστοιχου Champions League για το ποδόσφαιρο σάλας.
Η UEFA θα στείλει στο Μπακού και 10 αξιωματούχους της, προκειμένου να δει το επίπεδο της διοργάνωσης και εάν θα εμπιστευτεί στο Αζερμπαϊτζάν τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου (του αντίστοιχου Euro) το 2020.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)