Ανώτερος ο Θεσπρωτός! (βίντεο) http://www.thesprotiaball.gr/

0

Ανώτερος ο Θεσπρωτός! (βίντεο)

GOALBET ΜΕ Γ' ΕΘΝΙΚΗ:

 Tag: ΘΕΣΠΡΩΤΟΣΠοδόσφαιρο
Πραγματοποιώντας πειστικότατη εμφάνιση, ο Θεσπρωτός νίκησε με 1-0 τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη και με περισσότερα γκολ. Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν από νωρίς δυνατά και κατάφεραν από την αρχή να κυριαρχήσουν. Έχασαν καλές ευκαιρίες (σημαντικότερες από Ντόκο και Μπούρμπο) και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην ανάπαυλα χωρίς σκορ. Στο 43΄ ο Σ.Παππάς πήρε την κάθετη του Νταή, πλάσαρε την Καλομοίρη, δε μπόρεσε ο Παπαβασιλείου να απομακρύνει καθώς το τάκλιν του έστειλε πιο βαθιά τη μπάλα στην εστία. Ο Εθνικός απάντησε αμέσως με το Γατσέλο (κεφαλιά στο κάθετο δοκάρι) στο 44΄. Στην επανάληψη ο Θεσπρωτός δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει το υπέρ του σκορ, ενώ θα μπορούσε στο 68΄ να έχει καθαρίσει το ματς (μεγάλη απόκρουση Καλομοίρη στην κεφαλιά του Μώκου).
Θεσπρωτός: Πάντος, Βαρτζιώτης, Σταυρίδης, Σιάννης, Μηνάς, Μπάρκας, Ντόκος, Νταής (58' Δ.Παππάς), Μώκος, Μπούρμπος(85' Σουλιώτης), Σ.Παππάς(63' Μητσέλος Α.)
.
Εθνικός
: Καλομοίρης, Τσιφλίδης(30'Μπάκας), Δάρδας, Παπαβασιλείου, Γατσέλος, Κολιάκης, Σαπανίδης, Παναγιωτόπουλος(82΄Σκαματζούρας), Γεωργίου, Τσακανίκας, Γιαννούλης
Τα άλλα αποτελέσματα:
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Καμπανιακός                        2-2
Κάστορας-Όλυμπος Κέρκυρας                                    5-1
Πυρσός Γρεβενών-ΑΕΛ                                              1-0
Κοζάνη-Τηλυκράτης Λευκάδας                                (3-0 α.α)
ΠΑΣ Πρέβεζα-Καστοριά                                              3-1
Δόξα Πενταλόφου-Δόξα Κρανούλας                         0-1
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Οδυσσέας Κορδελιού          1-2


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)