Θύελλα Σινώπης- Αστέρα Ανθούσας

0


Μία ακόμη εύκολη νίκη κόντρα στον Αστέρα Ανθούσας πήρε η Θύελλα Σινώπης.Me 6-2
πήρε την νίκη με 6-2 που την έφερε πιο κοντά στην Α' κατηγορία. Μπήκε δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο και έκανε το 1-0 νωρίς με γκολ του Καρίπογλου Π. μετά από ασίστ του Παπαδόπουλου. Στο 15' ο Καρίπογλου Π. διπλασίασε τα τέρματα του, διπλασιάζοντας και το σκορ μετά από κάθετη πάσα του Μιχαηλίδη. Το 3-0 έκανε ο Αηδόνης, στο 30', με συρτό σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής. Το 4-0 έκανε με κεφαλιά ο Νόκα μετά από κόρνερ του Αηδόνη λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.
H Ανθούσα μείωσε με ασύλληπτο σουτ του Τούση έξω από την περιοχή. Η Θύελλα όμως ανέβασε εκ νέου την διαφορά στα τέσσερα γκολ με τον Παπαδόπουλο, με την Ανθούσα να μειώνει ξανά με αυτογκόλ του Νόκα μετά από κεφαλιά του Αθανασιάδη. Το τελικό σκορ έγραψε ο Καρίπογλου Π., στο 80', σημειώνοντας χατ-τρικ.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ(Καρασαββίδης Λάζαρος)
Παναγιωτίδης, Χατζηγεωργίου, Νόκα, Καρίπογλου Στ., Βασιλειάδης, Μιχαηλίδης, Αηδόνης(Α), Σπυράκος(Παπάζογλου Ε. 82'), Παπαδόπουλος(Μπουζούκης 77'), Ιορδανίδης(Τολμίδης 60'), Καρίπογλου Π.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ
Δεσύλλας, Μελλίδης, Στέφος, Δέσκας(Αθανασιάδης 46'), Χαμάλογλου, Ζύγουρης, Τούσης, Μήτσουλης(Α), Έξαρχος, Δημόπουλος, Πλασκακοβίτης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)