ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ -ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 4-2

0



Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στις 3 το μεσημέρι ο αγώνας για την 12η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, ανάμεσα στον ΠΑΣ Πρέβεζα και τον Κεραυνό Θεσπρωτικού. Με σκορ 4 - 2 υπέρ του ΠΑΣ, έκανε ένα μεγάλο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην Γ' Εθνική κατηγορία. Συγκεκριμένα στον σημερινό αγώνα, το σκορ για λογαριασμό του ΠΑΣ άνοιξε στο 29' λεπτό ο μπάτσος έπειτα από κόντρα της μπάλας κατέληξε στα δίχτυα της αντιπάλου ομάδας. Για να γίνει το 1-1 από τον Νικολάου στο 33' λεπτό. Έτσι με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, ενώ επισημαίνεται ότι στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ έχασε 5 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 62' λεπτό ο Δημουλιάς κάνει το 2-1 έπειτα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ ο Ντέτσικας με πλασέ στο 70' λεπτό κάνει το 3-1 και στο 75' λεπτό πάλι με πλασέ ο χουλιάρας γράφει το 4-1 για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ 4-2 στο 76' λεπτό με τον Νικολάου, ο οποίος ήταν και ο σκόρερ στο πρώτο γκολ του Κεραυνού.   
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (Παναγιωτίδης): Παίδαρος, Νίκου, Ζήσης (80' Τσιόκας), Δήμας Χρ., Μάρκος, Μπάτσος, Καταπόδης, Δήμας Θ., Χουλιάρας, Ντέτσικας, Δημουλιάς.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Φίντζος): Λέκκος, Πάνου, Κωστακιώτης, Μακρής (36' Πάσχος), Μπουρδούβαλης, Κούσης Σπ., Νικολάου (85' Δήμος), Κούσης Στ., Παππάς, Κολιός Π., Φέκκας (64' Σιδηρόπουλος).

prevezabest

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)