ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής !!!Ο Ανδρέας Καραλιόλιος στο Εθνικό Φιλιππιάδας και την ΑΕΛ

0


Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (08/01) από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της
Γ' Εθνικής, που θα γίνει την Κυριακή (12/01) στις 15:00. Ο Ανδρέας Καραλιόλιος από τον σύνδεσμο διαιτητών Γρεβενών κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ανάμεσα στον Εθνικό Φιλιππιάδας και την ΑΕΛ στο δημοτικό στάδιο Φιλιππιάδας (Κυριακή 12/01, 15:00). Βοηθοί του θα είναι ο Παναγιώτης Ρίγκος και ο Βασίλειος Μωυσιάδης από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλας Κούλιας από την Ε.Π.Σ. Κέρκυρας.

Πυρσός Γρεβενών - Κεραυνός Θεσπρωτικού: Μελτζανίδης (Ημαθίας), Παπαδάκης (Ημαθίας), Μαλούτας (Ημαθίας), Χαρίσης (Πέλλας)
Οδυσσέας Κορδελιού - Δόξα Πενταλόφου: Κουμπαράκης (Θράκης), Μανάκης (Θράκης), Χαρισμανίδης (Δωδεκανήσου), Τρύφων (Δράμας)
Δόξα Κρανούλας - Αγ. Θωμάς Πρεβέζης: Τσιάκος (Θεσπρωτίας), Τίκας (Θεσπρωτίας), Σκορδίλης (Κέρκυρας), Κοφίτσας (Τρικάλων)
Καστοριά - Κοζάνη: Τάσης (Ηπείρου), Παπαδημητρίου (Ηπείρου), Αντωνίου (Ηπείρου), Ντούκας (Πρέβεζας)
Όλυμπος Κέρκυρας - Οικονόμος Τσαριτσάνης: Σταματελόπουλος (Άρτας), Γαρδικιώτης (Άρτας), Μπουντούρης (Άρτας), Φασούλας (Ηπείρου)
Καμπανιακός - Θεσπρωτός: Κωνσταντινίδης (Καβάλας), Καμπερίδης (Καβάλας), Μηναδάκης (Καβάλας), Κωνσταντόπουλος (Χαλκιδικής)
Εθνικός Φιλιππιάδας - ΑΕΛ: Καραλιόλιος (Γρεβενών), Ρίγκος (Γρεβενών), Μωυσιάδης (Γρεβενών), Κούλιας (Κέρκυρας)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)