ΠΕ/EΠΟ !!! Επιβάλλει στο σωματείο ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ (ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ)

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1.Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΚΩΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ  κατά της  υπ΄αριθμ. 260/17-10-2013 απόφασης  της ΠΕ/EΠΟ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  για την α΄πράξη  χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ  και για την β΄ κατ΄ εξακολούθηση πράξη χρηματική ποινή έξι (6.000) χιλιάδων ευρώ  και κατά συγχώνευση χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων (6.500) ευρώ.
2.Δέχεται τυπικά και στην ουσία την έφεση του σωματείου ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ ΑΡΤΑΣ  κατά της  υπ΄αριθμ. 5/2-10-2013  απόφασης  της ΠΕ/ΕΠΣ  ΑΡΤΑΣ και του σωματείου ΑΟ ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ ΑΡΤΑΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει   στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται την ένσταση του σωματείου ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ ΑΡΤΑΣ για αντικανονικό ορισμό διαιτητών στον αγώνα της 28-9-2013  με το σωματείο ΑΟ ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ ΑΡΤΑΣ, ακυρώνει τον παραπάνω αγώνα  και διατάσσει την επανάληψη αυτού.
3.Δέχεται τυπικά και στην ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΚΩΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ  κατά της  υπ΄αριθμ. 251/17-10-2013 απόφασης  της ΠΕ/EΠΟ και του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στο σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ χρηματική ποινή διακοσίων (200 )ευρώ.
4.Δέχεται τυπικά και στην ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΚΩΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ  κατά της  υπ΄αριθμ. 255/17-10-2013 απόφασης  της ΠΕ/EΠΟ και του σωματείου ΑΓ.ΘΩΜΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει  για το ενιαίο της εκτέλεσης  στο σύνολό της  την υπόθεση.
Επιβάλλει στο σωματείο ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ για την α΄ πράξη που αφορά το προσβαλλόμενο κεφάλαιο (άρθ.15 παρ.4 Π.Κ/ΕΠΟ) χρηματική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ και κατά συγχώνευση για την πράξη που δεν προσβάλλεται με την έφεση (600€ +250€) = 850 ευρώ.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.