Ηττα για τον Κεραυνο Θεσπρωτικόυ

0

Ο Όλυμπος μπορεί εκτός νησιού να είναι τραγικός και να γνωρίζει «βαριές» ήττες, ωστόσο καταφέρνει να αξιοποιεί την έδρα του, μέσα στην οποία έχει κατακτήσει και τους 10 ως τώρα βαθμούς στο Πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, το συγκρότημα του Άκη Πανδή κέρδισε με σκορ 2-0 τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, σε παιχνίδι που έγινε την Κυριακή (24/11), στο γήπεδο της Καλλιθέας Καναλίων και πήρε βαθμολογική ανάσα. Η κερκυραϊκή ομάδα διατήρησε το αήττητο στην έδρα της, δίχως μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ μέσα σ' αυτήν.

Το προβάδισμα στους Ολύμπιους έδωσε ο Σπύρος Κροκίδης, κάνοντας το 1-0 στο 28. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στη συνέχει να «απαντήσουν», αλλά έπεσαν... πάνω σε έναν τερματοφύλακα, τον Ανδρέα Βάρελη, που βρέθηξε σε μεγάλη μέρα και κατέβασε... ρολά στην εστία του. Και στο 85' ο Κώστας Γκερέκος έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας με πλασέ το τελικό 2-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στέφανος Στεφάνου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) και βοηθοί του οι Δονάτος Παπαδημητρίου και Θανάσης Θανασιάς (ΕΠΣ Ηπείρου).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Άκης Πανδής): Βάρελης, Κροκίδης, Βάγιας (62' Ρωμαντζάς), Κουρής, Κούδας, Βλάσσης, Γκερέκος, Μυρίλλας, Ιωνάς, Ρεκλείτης (63' Πανδής Φ.), Γαστεράτος (89' Παππάς Ελ.).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίτζιος): Μπακόλας, Μακρής, Πάνου, Τζιάκος (49' Τέκκας), Μπουρδούβαλης, Ρακόπουλος, Δήμος (55' Φαρμάκης), Κολιός Π., Σιδηρόπουλος, Κολιός Γ., Νικολάου.


πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)