ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 2-0 (5η αγων..) (PICS)

0

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 2-0 (5η αγων..) (PICS)

Επιστροφή στις νίκες για τον Πυρσό Γρεβενών, όπου μετά από μέτρια απόδοση, επιβλήθηκε 2-0 του Εθνικού Φιλιππιάδας στο ΔΑΚ Γρεβενών, απέναντι σε 200 περίπου φίλους της ομάδας.
Δυνατά μπήκαν και οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, με τον Πυρσό να...

έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο δεν δημιουργήθηκε κάποια αξιόλογη φάση απέναντι στις δύο εστίες έως το πρώτο ημίωρο, πέρα από το πολύ καλό σουτ του Χαραλαμπίδη που πέρασε ελάχιστα από το παραθυράκι της εστίας του Μπαντή.
Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 28' με σουτ του Κοσμίδη από το ύψος της περιοχής.
Στο 30' ο Κολιάκης μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή του Πυρσού, αλλά την πάσα του δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει όπως θα ήθελε ο Σαπανίδης.
Στο 40' ο Δούμας από καλή θέση έκανε χλιαρό πλασέ, για να μπλοκάρει ο Μπαντής.

Στην επανάληψη οι ομάδες ξεκίνησαν χωρίς κάποια αλλαγή στις 11άδες τους.
Στο 47' ο Πυρσός έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τζερεμέ με δεύτερη κίτρινη, ενώ ο Εθνικός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο 66' η σειρά της Φιλιππιάδας να δει την κόκκινη κάρτα, καθώς ο Δάρδας σε διάστημα 10' λεπτών αντίκρισε δύο φορές την κίτρινη κάρτα του ρέφερι Τζοφώλη.
Στο 80' ο Γκέτσιος με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ από πλάγια θέση σφράγισε τη νίκη του Πυρσού, που τον φέρνει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και 3 βαθμούς πίσω από την ΑΕΛ, όπου θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική στο στάδιο Αλκαζάρ (Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τη nova).

Διαιτητής: Τζοφώλης (κιτρίνισε.. (εύκολα) σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες και δύο αποβολές)!!!
Βοηθοί: Τζάνης, Κωτούλας (Τρικάλων)
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Σωτ. Μαυροδήμος): Αλεξίου, Θεοχαράκης, Μπόλλος, Σκέντος, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης (87’ Ελευθερίου), Τζερεμές, Γκέτσιος, Δούμας (88’ Ρόβας), Κοσμίδης, Κ. Μπόζιαρης (72’ Χρ. Καραγιάννης)


ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γ. Γιάννου): Μπαντής, Κοντογεώργος (71’ Τσιφλίδης), Μπάκας (56’ Γιαννούλης), Δάρδας, Παπαβασιλείου, Τσακανίκας, Κολιάκης, Σιαπανίδης (31’ Γιάτζε), Παπαγιωτόπουλος, Γεωργίου, Θεοδώρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)