Συνεχίζει ο Κούτσικος στον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ενώ ανακοινώθηκαν Σπυράκος, Παναγόπουλος και Κολοβός.

0

Συνεχίζει ο Κούτσικος στον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ενώ ανακοινώθηκαν Σπυράκος, Παναγόπουλος και Κολοβός.


Τρεις μεταγραφές και μία ανανέωση είχε η εβδομάδα για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ. Στον Σύλλογο θα συνεχίσει την καριέρα του ο γνωστός σε όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία της περιοχής
Περικλής Σπυράκος. Ο έμπειρος μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ωρωπό και στην συνέχεια στις Αναγέννηση Άρτας, Πανηλειακό, ΠΑΣ Πρέβεζα, Τρίκαλα, Ατρόμητο, Ναυπακτιακό Αστέρα, Πανθρακικό, Α.Ε. Χανίων, Θρίαμβο Λούρου, Σκουφά Κομποτίου και ξανά Αναγέννηση Άρτας και Θρίαμβο Λούρου.


Επίσης με την φανέλα του ΠΑΣ θα αγωνίζεται ο Δημήτρης Παναγόπουλος που την περασμένη σεζόν ήταν από τους διακριθέντες της Πρωταθλήτριας ομάδας ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ

 και ο Αλέξανδρος Κολοβός ο οποίος αγωνίζεται σαν μικρός και την περασμένη χρονιά φορούσε την φανέλα της Παλαίρου στο Β’ Τοπικό Αιτωλοακαρνανίας όπου ήταν και πρώτος σκόρερ.

 Από την ομάδα δεν θα μπορούσε να φύγει ο αρχηγός Δημήτρης Κούτσικος και με συνοπτικές διαδικασίες και πολύ καλή διάθεση έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του Συλλόγου και θα είναι παρόν στην προσπάθεια να πετύχει ή ομάδα τους στόχους της.


 Οι κινήσεις για την Βόνιτσα από ότι φαίνεται δεν θα σταματήσουν εδώ και από την στιγμή που από την περσινή ομάδα δεν θα λείψει κανένας ποδοσφαιριστής από τον κορμό και φέτος θα είναι από τις ανταγωνιστικές ομάδες της κατηγορίας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)