ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ

0

Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στους 26 παίχτες που χρησιμοποιήθηκαν για να επιτευχθεί ο φετινός στόχος της ομάδος μας ο οποίος ήταν η παραμονή στην Α’ κατηγορία.
Εξ’ αρχής δύσκολη η αποστολή μας, όπου πριν ακόμη ξεκινήσει το πρωτάθλημα πολλοί μας έχριζαν ως το νούμερο ένα φαβορί για υποβιβασμό. Έχοντας πίστη στους παίχτες και τις δυνατότητές τους, κάνοντας και κάποιες διορθωτικές κινήσεις, η ομάδα μας στο τέλος τα κατάφερε παρ’ όλες τις δυσκολίες και την απειρία που είχαμε ως νεοφώτιστοι ομάδα και ως διοίκηση.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας που και με την δική του εμπειρία την πιο κατάλληλη στιγμή βοήθησε τα μέγιστα να επιτευχθεί ο στόχος μας.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε για όλα όσα έχει προσφέρει έως σήμερα και συνεχίζει να προσφέρει σε αυτή την ομάδα με όλη του, την ψυχή και θέληση, τον Βασίλη Κολυβά. 
Στην συνέχεια να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Α.Ο. Πλαγιάς και στις Ελπίδες Νυδριού για τον προβιβασμό τους στην Α’ κατηγορία και να ευχηθούμε στην Θύελλα Σινώπης , απλά να είναι μια μικρή παρένθεση η συμμετοχή στην Β’ κατηγορία, γιατί δεν αξίζει να βρίσκετε εκεί.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τον απελθόντα πρόεδρο της Επς Πρέβεζας- Λευκάδας, κ Τραχανά, για όσα έχει προσφέρει, όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο της ευρύτερης περιοχής και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει, ελπίζοντας ότι και ο νέος πρόεδρος θα δουλέψει με όρεξη και ήθος, ώστε να φέρει την Ένωση ένα βήμα πιο μπροστά.


Εκ της ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)