Φιλικός αγώνας παλαιμάχων ΠΑΣ Πρέβεζα- Ολυμπιακού Πειραιώς για φιλανθρωπικό σκοπό

0

Η Θύρα 7 Πρέβεζας και η ΠΕΦΟ Πρέβεζας σε συνεργασία με το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πρέβεζας «Η ΕΛΠΙΔΑ» , οργανώνουν την διεξαγωγή φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου, με φιλανθρωπικό σκοπό, μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Πρέβεζα και των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. . Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας ''ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ'' στις 29 Ιουνίου 2013.

Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε «Καλούνται όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου να δώσουν το παρών σε αυτό το παιχνίδι γιορτή για την πόλη μας. 
Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα, για την στήριξη των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα του σωματείου, καθώς και για μέρος των ιατρικών εξόδων, του αδερφού μας Νικόλα Μωράτη, ο οποίος υπέστη σοβαρότατο τραυματισμό καθώς έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος.
 
Θύρα 7 Πρέβεζας
ΠΕΦΟ Πρέβεζας
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ «Η ΕΛΠΙΔΑ» & ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ. Καραμάνη 19 Πρέβεζα 48 100,
Τηλ:  26820 60669 FAX 26820 26873, κιν:  6942051241 , e-mail: ameaprevezas@yahoo.gr, facebook page: Amea Prevezas H Elpida.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)