Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 5-2

0

Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 5-2

Picture
Σήμερα, 7/4/2013, διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στην Α.Ε. Πρέβεζας και στον ΠΑΣ Αμβρακικό Βόνιτσας στο δημοτικό στάδιο Ωρωπού.

Σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο παρά την συνεχόμενη καταρακτώδης βροχή, οι 2 ομάδες έπαιξαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα με την Α.Ε. Πρέβεζας να υπερέχει σε πολλά σημεία του παιχνιδιού και να παίρνει δίκαια το παιχνίδι παρουσιάζοντας ένα άψογα καλοστημένο επιθετικό σύνολο το οποίο κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των αντιπάλων 5 φορές.



Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Ζέρης Ξ. έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε στον Νάτση και εκείνος έδωσε έτοιμο γκολ στο Δαρδαμάνη που με πλασέ άνοιξε το σκορ.
4 λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό, ο Ντελίμπασης ισοφάρισε σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Στο 12ο λεπτό, ο Ζέρης Ξ. βρέθηκε μόνος του στην περιοχή της Βόνιτσας, σούταρε, ο Ντελής απέκρουσε και ο επερχόμενος Δαρδαμάνης πλάσαρε διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του και για τον εαυτό του.
Στο 14ο λεπτό, ο Νάτσης με δυνατό, συρτό σουτ, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Ντελή ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 3-1.
Στο 35ο λεπτό, ο Georgiev εκτέλεσε φάουλ, με τον Μυφτίου να στέλνει άθελα του τη μπάλα στο δίχτυα της ομάδας του και να διαμορφώνει το 3-2 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Στο 50ο λεπτό, οι Μυφτίου, Δαρδαμάνης, Ζέρης Ξ. και Κουμπής Κ. έκρυψαν τη μπάλα με τον τελευταίο να ολοκληρώνει αυτή την προσπάθεια με γκολ.
Στο 56ο λεπτό, ο κ. Γκλιάτης υπέδειξε το σημείο του έμμεσου, ο Λιάσκος πάσαρε στον Πόποτα και εκείνος με πλασέ ολοκλήρωσε τη νίκητου γηπεδούχων με 5-2.


Α.Ε. Πρέβεζας(Μπέκας): Τουμανίδης Γ., Πάσχος, Κώστας(70΄ Καλατζής), Τουμανίδης Θ.(52΄ Πόποτας), Τσιάβος, Κουμπής, Δαρδαμάνης, Μυφτίου, Ζέρης Ξ., Νάτσης Γ.(67΄ Ζέρης Π.), Λιάσκος.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Ντελής, Georgiev, Φερεντίνος, Πογιατζής, Γεωργαλής, Φούρλης, Ντελίμπασης, Αποστολάκης(65΄ Τερζία), Γραματικόπουλος, Κούτσικος(53΄ Παλούκης), Μεσσήνης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)