ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ-ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 0-2

0


13/4/2013, διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Πρέβεζας και στη Θύελλα Σινώπης στο δημοτικό στάδιο Ζαλόγγου. Η τεράστια προσέλευση του κόσμου διαμόρφωσε ένα γιορτινό αλλά και ένα άκρως ποδοσφαιρικό κλίμα με επιδοκιμασίες αλλά και αποδοκιμασίες.
Από την αρχή, το παιχνίδι φαινόταν ότι θα εξελιχθεί σε derby. Η ομάδα της Σινώπης ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού παίζοντας άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο και κλείνοντας την ομάδα της Πρέβεζας στα ''καρέ'' της, η οποία προσπάθησε να κρατήσει το ''0'' στην άμυνα. Ο Άρης Πρέβεζας όμως, και συγκεκριμένα η τεράστια κλάση του Κώστα Μπρούβα δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη. Στο 92ο λεπτό λοιπόν, ο Μπρούβας, αφού ξέφυγε από τους αμυντικούς της Σινώπης πλάσαρε, σκόραρε και ''καθάρισε'' για την ομάδα του και τον προπονητή του.

Στο 38ο λεπτό, ο Αμανατίδης Ε. αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Στο 53ο λεπτό, ο Αηδόνης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.
Στο 62ο λεπτό, ο Τσόκας αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.
Στο 64ο λεπτό, ο Αηδόνης σέντραρε, o Αμανατίδης Ε. έπιασε την κεφαλιά και ο Καραπιπέρης απέκρουσε εκπληκτικά τη μπάλα.
Στο 70ο λεπτό, ο Ιορδανίδης σούταρε έξω από την περιοχή και ο Καραπιπέρης απέκρουσε με τα πόδια τελευταία στιγμή.
Στο 73ο λεπτό, οι Παπαδόπουλος Ι. και Νάσης αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Στο 75ο λεπτό, ο Ρίζος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.
Στο 90ο λεπτό, ο Μουζάκης υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ, συνέχισε σκοράροντας και ο κ. Ζιώγας του έδειξε σωστά την κίτρινη κάρτα.
Στο 92ο λεπτό πλέον, ο Μπρούβας βγήκε στην κόντρα, έφτασε μπροστά στην εστία των αντιπάλων του και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.
Στο 93ο λεπτό, σχεδόν όλοι οι παίκτες της Σινώπης ξεχάστηκαν στην επίθεση, ο Μουζάκης κέρδισε τη μπάλα στο κέντρο, πάσαρε στο Κάππα που βγήκε ολομόναχος σε τετ-α-τετ και εκείνος με δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.




Από την ομάδα της Σινώπης ξεχώρισαν οι Τερζόγλου, Κολιός και Παπαδόπουλος Ι., ενώ από την ομάδα του Άρη οι Καραπιπέρης, Ζήσης, Ρίζος, Κάππας και Μπρούβας.


Θύελλα Σινώπης(Παπαδόπουλος Γ.): Χατζηγεωργίου Χ., Χατζηγεωργίου Θ., Αμανατίδης Ε.(80΄ Παπαγιάννης), Νάσης, Αηδώνης, Κολιός, Παπαδόπουλος Ι., Βασιλειάδης Ν., Σπυράκος(60΄ Τερζόγλου), Αμανετίδης Σ., Ιορδανίδης Ι.

Άρης Πρέβεζας(Βασιλειάδης): Καραπιπέρης, Μπαλάσκας(80΄ Καρίπογλου), Κάππας, Τουλκερίδης Α.(55΄ Τουλκερίδης Β), Τσόκας, Ρίζος, Ζήσης, Μπρούβας, Μουζάκης, Καλύβας, Νταλιάρδας(90+ Γεωργίου). 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)