OΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

0

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
                                                                                                                   Μεσολόγγι    13-3-2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τον διαιτητή του αγώνα ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ κ.Καραλιώλιο της ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ καθώς και τον παρατηρητή του αγώνα από την ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ γιατί επέτρεψαν την διεξαγωγή του παραπάνω αγώνα, χωρίς την παρουσία έστω ενός αστυνομικού οργάνου.
Επίσης βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τους ποδοσφαιριστές του ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΠΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ,  ΙΩΑΝΑ, ΑΡΓΥΡΟ και ΓΡΑΙΚΟ καθώς και οπαδούς του γηπεδούχου σωματείου, οι οποίοι εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου μετά την λήξη του αγώνα επιτέθηκαν και κτύπησαν ανηλεώς ποδοσφαιριστές του σωματείου μας οι οποίοι δέρνονταν επί 5λεπτο από όλους τους παραπάνω.
Με όλα τα παραπάνω δεν θέλουμε να δικαιολογήσουμε την ήττα του σωματείου μας, αλλά να καταγγείλουμε τις σκηνές πρωτόγονης βίας που ζήσαμε σήμερα, ανυπεράσπιστοι από τα εντεταλμένα όργανα του κράτους και τον διαιτητή του παραπάνω αγώνα, για την μη αναγραφή στο φύλλο αγώνα, για το οτιδήποτε.
Εμείς σαν σωματείο δεν κάνουμε κοινωνική πολιτική και αγωνιζόμαστε σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους για τη νίκη του σωματείου μας και για την ογδονταοκτάχρονη και πλέον ιστορία του.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΙΟΝ. ΒΙΣΒΙΚΗΣ




Στην αντεπίθεση πέρασε η ομάδα του Ολύμπου σχετικά με την ανακοίνωση της ΑΕ Μεσολογγίου για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Η ανακοίνωση:
Απορεί κανείς με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Μεσολογγίου για «επεισόδια» στο ματς με τον Όλυμπο από παίκτες και φιλάθλους.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας οφείλουμε να αναφέρουμε τα εξής:
Όταν τελείωσε ο αγώνας και οι παίκτες του Ολύμπου μαζεύτηκαν στο χώρο του κέντρου για να χαιρετήσουν τους φιλάθλους τους, όπως συνηθίζουν, αναίτια ο αρχηγός της ομάδας της ΑΕΜ Δενδρινός, προκλητικότατος και χωρίς λόγο, πλησίασε και χαστούκισε τον ποδοσφαιριστή του Ολύμπου Ιωνά (ο αμυντικός της ΑΕΜ ήταν προσωπικός φρουρός στη διάρκεια του ματς του επιθετικού του Ολύμπου.
Ήταν η πρώτη φορά που τον είχε μπροστά του, σε όλο το ματς έβλεπε την πλάτη του), με αποτέλεσμα να μπουν στη μέση ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων και να επικρατήσει εκνευρισμός ανάμεσα τους. Κάποιοι από τους παράγοντες της ομάδας του Ολύμπου, μπήκαν μέσα και πήραν στη γωνία τους παίκτες της ομάδας, παίκτες και παράγοντες της ΑΕΜ πήγαν στα αποδυτήρια, κανείς εκεί δεν τους ακούμπησε, αν και υπήρξε προκλητική στάση κάποιων παικτών του Μεσολογγίου, που εκνευρισμένοι από την ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ βαριά τους ήττα, προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Δεν έγινε το παραμικρό στα ενενήντα λεπτά του ματς και δεν είχε κανένα λόγο η ομάδα του Ολύμπου, που σκόρπισε αγωνιστικά την αντίπαλό της να δημιουργήσει επεισόδια μετά τη νίκη με 3-0. Όλα τα άλλα είναι απλές δικαιολογίες για να σκεπάσουν κάποιοι την ανύπαρκτη αγωνιστική τους παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, στο συγκεκριμένο ματς. Άλλωστε ότι έγινε, έγινε στο κέντρο του γηπέδου ανάμεσα σε 3-4 ποδοσφαιριστές.
Ουδείς ακούμπησε την αποστολή της ομάδας και όταν μιλάνε για τραυματίες κλπ, μόνο τον οίκτο για τα ψέματα τους μπορεί να προκαλέσουν στον κόσμο.
Ο Όλυμπος φέτος έχει δείξει εξαιρετική συμπεριφορά και άριστη φιλοξενία σε κάθε αντίπαλο, σέβεται την ιστορική ομάδα της ΑΕ Μεσολογγίου, την άξια κατά τα άλλα πρωταθλήτρια, αλλά η προκλητική συμπεριφορά των παικτών της, ήταν η αφορμή και η αιτία να έχουμε κάποιες αψιμαχίες που δεν αγγίζουν τον Όλυμπο.
Σε έναν αγώνα πρέπει κανείς να μάθει να χάνει και να δέχεται την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Το Δ.Σ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)