Με εκτελεστή Μήτρογλου την στέλνει Football League

0

Με ένα τέρμα του Κώστα Μήτρογλου στο 79’ ο πρωταθλητής Ολυμπιακός πέρασε με νίκη 0-1 από την Κέρκυρα και ουσιαστικά έβαλε τη θηλιά στο λαιμό του ΑΟΚ που έμεινε στο -6 από τη σωτηρία την ώρα που ο Πανθρακικός έχει την ευκαιρία αύριο Δευτέρα αν κερδίσει την Ξάνθη να …κλωτσήσει και το σκαμνάκι για να «απαγχονίσει» τους Φαίακες.

Ο Ολυμπιακός ήταν μετριότατος, φαινόταν ξεκάθαρα πως οι παίκτες έκαναν αγγαρεία έως ότου στο 63' μπήκε στο ματς ο Φετφατζίδης κι έδωσε πνοή στο παιχνίδι των πρωταθλητών, ενώ στο 70' ο Μίτσελ έκανε ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του ρίχνοντας στο ματς τον Μήτρογλου, που έμελε να σημειώσει το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Ως τότε μονάχα 2-3 φάσεις έκαναν τον θεατή και τηλεθεατή να σηκώσει το κεφάλι να δει γήπεδο!

Μάλιστα το μοναδικό αυτό τέρμα σημειώθηκε από συνεργασία των δύο αλλαγών του Ολυμπιακού, ο Φέτφα με ωραία ενέργεια έδωσε την ασίστ στον διεθνή επιθετικό στο 79’ και αυτός δεν λάθεψε και με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Αναστασόπουλο και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Πετρούσης, Βενέτης, Σταμόγιαννος (82' Κρητικός), Αγρίτης, Λεόν, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Στάμου (87' Σίμωσης), Κυβελίδης, Αθανασίου (60' λ.τ. Σκέμπης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγερι, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Παπάζογλου (70' Μήτρογλου), Λυκογιάννης, Φέισα, Μανιάτης, Φουστέρ (63' Μασάντο), Αμπντούν, Βλαχοδήμος (63' Φετφατζίδης), Τζιμπούρ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)