ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ !!! ΟΛΥΜΠΟΣ-ΦΙΛΟΘΕΗ

0

Δίχως τον Τάσο Παππά (κοιλιακοί) και τον Αλέξανδρο Μυρίλλα (κάρτες) υποδέχεται αύριο, Τετάρτη (27/3- 16.00) τους Αρτινούς ο «Ιστορικός», στο εξ αναβολής ματς της 19η αγωνιστικής της Δ’.
*
Βαθμολογικά, αδιάφορο. Αλλά... είναι Όλυμπος! Και στόχος άλλος, άρα, πέρα από τη νίκη (ειδικά, σε ένα εντός έδρας ματς), δεν υπάρχει.
Να «καβαντζάρει» την απώλεια (των) δύο θέσεων στη βαθμολογία του 5ου ομίλου (Δ’ Εθνική), μετά το κυριακάτικο ρεπό του, θα επιδιώξει, λοιπόν, ο «Ιστορικός», στο αυριανό (Τετάρτη, 27/3- 16.00) αγώνα με τη Φιλοθέη Άρτας, στα Κανάλια.
Ματς, που, ως γνωστόν, εντάσσεται στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής και, σε πρώτο χρόνο, επρόκειτο να διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου. Ωστόσο, αναβλήθηκε, λόγω εμπλοκής των Αρτινών σε τροχαίο, καθ’ οδόν για το νησί, με την ΕΠΟ, κατά τα προβλεπόμενα, να εκδικάζει την περίπτωση, να μην αποδίδει –όπως και αναμενόταν- υπαιτιότητα για τη μη άφιξη στο νησί στη Φιλοθέη κι, εντέλει, να ορίζει το ματς γι’ αύριο.
«Τελικός» για τους Αρτινούς
Για τον Όλυμπο, επί της ουσίας, το παιχνίδι έχει χαρακτήρα (ας το πούμε) «διαδικαστικό». Δεδομένου ότι ο στόχος της συμμετοχής, τη νέα σεζόν, στη «φρέσκια», ενιαία Γ’ Εθνική, έχει ήδη επιτευχθεί. Αντίθετα, οι του Δ. Νταλάκα «καίγονται» για το αποτέλεσμα, δεδομένου πως, μετά την κυριακάτικη ήττα (1-2) στο Αιτωλικό από τον Άρη, βρίσκονται, τούτη τη στιγμή, εκτός επτάδας: όγδοοι, δύο πόντους μακριά από ΑΕ Καραϊσκάκη και Κεραυνό Θεσπρωτικού. Αντιληπτό, λοιπόν, πως, τόσο το παιχνίδι με τον Όλυμπο, όσο και το επόμενο, με το Θεσπρωτικό, έχουν τον χαρακτήρα «τελικού».
Χωρίς Παππά, Μυρίλλα
Για τον Άκη Πανδή, τα κύρια αγωνιστικά προβλήματα, είναι δύο: οι απουσίες του Τάσου Παπά και Αλέξανδρου Μυρίλλα. Ο πρώτος, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς (και αναμένεται, προληπτικά περισσότερο) να προφυλαχτεί και ο δεύτερος, λόγω τιμωρίας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)