AΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 0-1

0

AΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ  0-1

Picture
Σήμερα, 23/3/2013, διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Πρέβεζας και στον ΠΑΣ Πρέβεζα  στο δημοτικό στάδιο Λούρου, για την 26η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα, αν και δύσκολα, πήρε τους 3 πόντους της νίκης αλλά έδειξε ότι δεν είναι ακόμα σε υψηλό επίπεδο ώστε να ανέβει κατηγορία.

Ο Άρης Πρέβεζας παρά την ήττα, έδειξε ότι μια ομάδα με καλό προπονητή μπορεί να πετύχει τα πάντα. Έτσι και έγινε, με τον κ. Βασιλειάδη να παρουσιάζει ένα καλοστημένο, άκρως αμυντικό σύνολο με ηγέτες τους Ρίζο και Ζήση, το οποίο κατάφερε να εμποδίσει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος να σκοράρει για 82.

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού ήρθε στο 34ο λεπτό, όταν ο Κάππας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάσαρε στον Καρασαββίδη και εκείνος με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα λίγα εκατοστά δίπλα από την εστία του Λιάσκου.
Στο 40ο λεπτό, ο Μπόμπορης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα.
Στο 43ο λεπτό, ο Γιοβάννι μετά από κούρσα, γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι με τον Χαϊδάκη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.
Στο 44ο λεπτό, ο Σιδέρης βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Καραπιπέρη, με τον τερματοφύλακα του Άρη να αποκρούει θεαματικά τη μπάλα.
Στο 45ο λεπτό, πάλι απόκρουση Καραπιπέρη σε σέντρα-σουτ Χαϊδάκη.
Στο 48ο λεπτό, ο Ρίζος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα.
Στο 58ο λεπτό, ο Καλύβας αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα.
Στο 85ο λεπτό, ο Σιδέρης εκτέλεσε φάουλ, ο Καρακώστας βρέθηκε μόνος του στην περιοχή του Άρη(μοναδικό λάθος της άμυνας) και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με καρφωτη κεφαλιά.
Στο 90ο λεπτό, ο Δημουλιάς αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα.


Aπο τον Άρη ξεχώρησαν οι Καραπιπέρης, Ζήσης, Ρίζος, Μπρούβας και Καλύβας ενώ από την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα οι Δημουλιάς, Ντέτσικας και Κοψάρης.
Άριστη η διαιτησία Ζιώγα-Παναγιώτου-Γκλιάτη.
Άρης Πρέβεζας(Βασιλειάδης): Καραπιπέρης, Ζήσης, Ρίζος, Κάππας B., Tουλκερίδης Α., Τουλκερίδης Β., Τσίοκας, Kαλύβας, Μουζάκης, Μουζάκης(65΄ Παναγιωτίδης), Καρασαββίδης(62΄ Μύτικας).

ΠΑΣ Πρέβεζα(Βασιλείου): Λιάσκος, Μάρκος, Σκαμνέλος Δ., Σκαμνέλος Χ., Δήμας, Χαϊδάκης, Σιδέρης, Δημουλιάς, Γιοβάννι(69΄Κοψάρης), Μπόμπορης(46΄ Καρακώστας), Nτέτσικας(90΄ Νίκου).

Δηλώσεις Καρασαββίδη, Βασιλείου, Βασιλειάδη:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)