ΙΩΑΝΝΙΝΑ !!! Κυπελλούχος η Ανατολή, 1-3 τη Βουνοπλαγιά (VIDEO)

0

Κυπελλούχος η Ανατολή, 1-3 τη Βουνοπλαγιά

Κυπελλούχος η Ανατολή, 1-3 τη Βουνοπλαγιά
Για πέμπτη φορά στην ιστορία της η ομάδα της Ανατολής στέφθηκε κυπελλούχος επικρατώντας στον σημερινό τελικό με 1-3 της κατόχου του τροπαίου ομάδα της Βουνοπλαγιάς. Μια νίκη που είναι πέρα για πέρα δίκαια αφού η Ανατολή ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και εκτός των τριών γκολ που πέτυχε είχε ένα δοκάρι και τρείς πολύ καλές ευκαιρίες για να σηνειώσει και άλλο γκολ.
Από την πλευρά της η Βουνοπλαγιά γνωρίζοντας οτι η ομάδα της Ανατολής έχει πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας προσπάθησε να περιορίσει τον κινητήριο μοχλό της που ήταν ο Μπούρμπος χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.
Στα θετικά του αγώνα είναι οτι παρακολούθησαν τον τελικό 500 και πλέον φίλαθλοι του ποδοσφαίρου και οχι μόνο και οι ομάδες προσπάθησαν και πιστεύουμε οτι τα κατάφεραν να τους αποζημιώσουν με το θέαμα που προσέφεραν.
Πρωταγωνιστής για την Ανατολή ήταν ο νεαρός Κώστας Θανάσης με δικά του γκολ άνοιξε και έκλεισε τον θρίαμβο της ομάδας του,
Φάσεις-Γκολ
5' Εκτέλεση φάουλ του Τζάλλα ο Σιώζιος από καλή θέση έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέλξηε άουτ.
8' Σέντρα του Γκαρτζονίκα κεφαλιά του Θανάση μπλοκάρει ο Σκουλίκας.
11' Σέντρα του Τότσικα κεφαλιά του Αλεξίου μπλοκάρει την μπάλα ο Σκουλίκας.
18' Σουτ του Θναάση έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα κατέληξε άουτ.
20' ΓΚΟΛ για την Ανατολή όταν μετά από σέντρα του Γκαρτζονίκα από αριστερά ο Θανάσης με κεφαλιά έκανε το 0-1.
26' Μετά από λάθος διώξιμο της μπάλας από τον μύταρη αυτή εφτασε στον Αλεξίου που βγήλε απέναντι από τον Σκουλίκα σούταρε όμως απελπιστικά άουτ.
34' ΓΚΟΛ για την Βουνοπλαγιά ο Τζάλλας εκτέλεσε φάουλ και ο Ραγιάς με κεφαλιά έκανε το 1-1.
36' Ο Τότσικας με θεαματική βουτιά προσπάθησε να πάρει πέναλτι, ο διαιτητή κ. Μάντζιος έδωσε τεχνική ποινή ο Α΄βοηθός κ. Τάτσης με το σφύριγμα του διαιτητή πήγε στν άκρη της μεγάλης περιοχής νομίζωντας οτι έχει δοθεί πέναλτι. Αυτό μπέρδεψε και τον διαιτητή και πήγε να τον συμβουλευτεί και τελικά δόθηκε ελεύθερο διαιτητή.
64'ΓΚΟΛ για την Ανατολή ο Μπούρμπος εκτέλεσε κόρνερ και ο Τότσικας με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-2.
73' ΓΚΟΛ για την Ανατολή ο Αλεξίου με μπαλιά 40μ.βρήκε τον Θαναση και αυτό με μονοκόματο σουτ έκανε το 1-3 σημειώνοντας ένα φανταστικό γκολ.
91' Σουτ του Τότσικα η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Διαιτησία:  Μάντζιος (Τάτσης-Γούκος). Πολύ καλή ήταν η διαιτησία εξαίρεση την φάση του 36' που υπήρχε ασυννενοησία.
Βουνοπλαγιά: Σκουλίκας, Μπαιραμπάς (78' Κοίλιαρης), Τζάλας, Τσίτσος, Μύταρης, Κύρκος, Μάντης (60' Γαλανός), Ραγιάς, Σιώζιος, Γιαννόπουλος, Ζώτος (68' Θάνος).
Ανατολή: Γιαννούσης, Τσιότσας (54' Σταματελάτος), Γκαρτζονίκας, Γουβαίλης (7' λ.τρ. Τάτσης), Συμεωνίδης, Ρομποτής (81' Μώκος), Τόστικας, Τσιούρης, Θανάσης, Μπούρμπος, Αλεξίου.
Επιμέλεια: ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)