ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ!!!Δύσκολες ώρες για τον Όλυμπο Κέρκυρας

0

Δύσκολες ώρες για τον Ιστορικό, καθώς η πολιτεία θέλει να τον πετάξει από το σπίτι του, ζητώντας  947.468 ευρώ μέχρι την Παρασκευή! Προσκαλώντας το Γ.Σ. σε έκτακτη γενική συνέλευση:
ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Πρόσκληση σε Γ.Σ.
Το Δ.Σ. του Ολύμπου καλεί τα μέλη και τους φίλους την ΤΕΤΑΡΤΗ 13 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ομάδας στο γήπεδο μας. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα γίνει την ίδια μέρα στις 19.00. Μοναδικό θέμα της ΓΣ. Είναι τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τα περιουσιακά στοιχεία του σωματείου μας. Παρών θα είναι η νομική σύμβουλος του Συλλόγου, για να πληροφορήσει όλους μας για τα τεκταινόμενα.  Είναι απαραίτητη η παρουσία όλων κρίνεται πλέον η ίδια η υπόσταση της ομάδας και το  μέλλον της. 
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος            Ο Γεν Γραμματέας

Σπύρος Πίκουλας     Αναστάσιος Ρώσση
 Ενώ η επίσημη ανακοίνωση είναι ως εξής:
ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σήμερα μάθαμε ότι από τα 947.486 ευρώ που μας ζητάει χαράτσι το κράτος σαν ενοίκιο για τα τελευταία 5 χρόνια που χρησιμοποιούμε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ γήπεδο (το έχουμε αγοράσει, έχουμε συμβόλαια, έχουμε πληρώσει φόρους για την μεταβίβαση κλπ), μας κάνει τη χάρη να δώσουμε μόνο το 20% προκαταβολή, δηλαδή περίπου 200.000 ευρώ και τα θέλει ως ερχόμενη Παρασκευή 9/2. Οι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό τους... Εμείς δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, γιατί κινδυνεύουν άνθρωποι να συλληφθούν επειδή έδωσαν και την ψυχή τους για την ομάδα, επειδή στέρησαν από την οικογένειά τους για να αθληθούν τα παιδιά και η νεολαία της Κέρκυρας. Επειδή βοήθησαν να μην πέσουν στο ποτό, τον τζόγο και τα ναρκωτικά. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται από την Πολιτεία σε βάρος του Ολύμπου, πρέπει όλοι οι φορείς ΣΗΜΕΡΑ κιόλας να πάρουν θέση. ο κόσμος του Ολύμπου είναι πλέον ανάγκη να βγει στους δρόμους και να μην επιτρέψει να μας κλέψει το κράτος το γήπεδο που κάποιοι άνθρωποι με ιδρώτα και αίμα αγόρασαν και έφτιαξαν.
Το ΔΣ της ομάδας δεν σκύβει το κεφάλι και θα παλέψει μαζί με όποιους παλιούς παράγοντες, μαζί με τους φίλους της ομάδας που έχουν διάθεση να σταθούν δίπλα του. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πάρει έστω ένα πετραδάκι από το γήπεδό μας, από το σπίτι μας.
Όσο για τα διακόσια χιλιάρικα που θέλουν μέχρι την Παρασκευή, επειδή δεν είναι εύκολο να βρεθούν, ας αφήσουν 'έξω τους τοκογλύφους (εκεί έστειλε το κράτος και το τραπεζικό κατεστημένο τους Κερκυραίους επιχειρηματίες) να τρέξουμε να δανειστούμε (αυτοί μόνοι έχουν λεφτά) για να πληρώσουμε το άδικο και εντελώς ηλίθιο πρόστιμο που ζητάει η πολιτεία. Πρέπει κάποιοι να ντρέπονται που καθισμένοι στις καρέκλες έχουν βολευτεί και σφυρίζουν αδιάφορα. ΤΩΡΑ θα δούμε πραγματικά ποιοι είναι δίπλα μας και ποιοι πράγματι αγωνίζονται για την Κέρκυρα και την νεολαία της, για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας, έτσι για να ξέρουμε ποιον θα ψηφίσουμε την επόμενη φορά, είτε Βουλευτή, είτε Περιφερειάρχη, είτε Δήμαρχο.
ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ
ψηλά το κεφάλι μια ζωή ο Όλυμπος πάλευε με όλους και ξέρει από μάχες, ξέρει ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ, έτσι θα κάνει και τώρα, να είστε σίγουροι και σας θέλουμε δίπλα μας..
Εντολή Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                ο Γραμμετέας
Σπύρος Πίκουλας    Αναστάσιος Ρώσσης
www.corfugoal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)