A.O. Mύτικα-Α.Ε.Ν. Σαμψούντας 1-1

0

 Σάββατο, 2/2/2013, διεξήχθη η ανάμετρηση ανάμεσα στον Α.Ο. Μύτικα και στην Α.Ε.Ν. Σαμψούντας στο δημοτικό στάδιο Μύτικα, για την 16η αγωνιστική B΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Ήταν ένα ματς που θα έκρινε την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Η Σαμψούντα ήθελε τη νίκη για να κρατηθεί ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης, όμως δεν τα κατάφερε. Ο Μύτικας κατάφερε να πάρει την ισοπαλία η οποία τον κράτησε 4 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Α.Ε.Ν.Σ. Ήταν ένα ντέρμπι δυνατό, χωρίς πολλές φάσεις αλλά με μεγάλες εντάσεις. Ο αέρας δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες των παικτών για γκολ.

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι άργησε να έρθει.
Στο 32ο λεπτό, ο Γεωργιάδης Μ. εκτέλεσε κόρνερ, με τον Πολατίδη να σουτάρει πάνω στην κίνηση και την μπάλα να περνά ξυστά από την εστία του Ντίτσου.
Στο 35ο λεπτό, ο Γεωργιάδης Μ. χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα.
Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό, πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη Μ. με την μπάλα να περνά λίγα εκατοστά πάνω από την εστία του Ντίτσου.
Στο 52ο λεπτό, ο Μύτικας κατάφερε να προηγηθεί με το αυτογκόλ του Βαγγέλη μετά την εκτέλεση φάουλ του Γκέλη.
Στο 79ο λεπτό, ο Σωτηριάδης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Στο 82ο λεπτό, αναμπουμπούλα προκλήθηκε στα καρέ του Ντίτσου και κάποιο χέρι αμυντίκου του Μύτικα ακούμπησε την μπάλα με τον Αλεξανδρόπουλο να βλέπει την παράβαση και να δείχνει το σημείο του πέναλτυ. Ο Γεωργιάδης Μ. ήταν ψύχραιμος και σημάδεψε σωστά.
Στο 84ο λεπτό, ο Γεωργιάδης Μ. αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και αποβλήθηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη φάση υπήρξε ένταση ανάμεσα στο Γεωργιάδη Μ. και σε έναν οπαδό του Μύτικα.
Στο 87ο λεπτό, ακυρώθηκε σωστά γκολ του Μύτικα για οφσάιντ.
 
Από τον Α.Ο. Μύτικα ξεχώρισαν οι Γκέλης και Κατσαντώνης ενώ από την Α.Ε.Ν.Σ. διακρίθηκαν οι Γεωργιάδης Μ. , Παπαδιώτης και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Σαμψούντας Ηλιάδης.

Άριστη η διαιτησία Αλεξανδρόπουλου-Λιάσκου-Ντόνη.
 
Α.Ο. Μύτικα: Ντίτσος, Κατσαντώνης, Μπαλάσκας, Πίτερος, Μύτικας, Τσακιρίδης, Καβάρι, Μανέ, Γκέλης, Νάτσος, Βερλέτης(70΄ Γκέλης).


Δ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)