ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ !!! ΕΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ -ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ 2-1

0



Νικη -ανατροπη για την ομαδα της Ενωσης Πρεβεζας, που επικρατησε με 2-1 την «ελλειπη» ΑΕΚ Αρχαγγελου ,που αν και  προηγηθηκε με τερμα απο…τα αποδυτηρια ,δεν καταφερε στο τελος να κρατησει , ουτε το βαθμο της ισοπαλιας.Δικαιη η νικη των τυπικα γηπεδουχων,που ειχαν μεγαλυτερο κiνητρο, μιας και η  νικη τους εξασφαλιζε κατα μεγαλο ποσοστο,την παραμονη τους στην κατηγοριας.
AΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η Α.Ε.Κ Αρχαγγέλου ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι πετυχαίνοντας γκολ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Σοφόπουλο Θ. να κρεμάει τον Κετίκογλου μετά την πάσα του Μουρεχίδη.
Στο 30ο λεπτό, ο Κώστας έκανε την κούρσα, σέντραρε με τον Πόποτα να πλασάρει πάνω στον Ισπόγλου.
Στο 42ο λεπτό, κίτρινη κάρτα στο Μουρεχίδη για μαρκάρισμα.
Στο 45ο λεπτό, κίρινη κάρτα στον Κοτένογλου για μαρκάρισμα.
Στο 52ο λεπτό, κεφαλιά άουτ από τον Κουμπή Κέβιν μετά την συστειμένη σέντρα του Κώστα.
Στο 54ο λεπτό, δυνατό φαλτσαριστό σουτ Πόποτα με τη μπάλα να χτυπά στη συμβολή των δοκαριών του Ισπόγλου.
Στο 60ο λεπτό, κίτρινη κάρτα στον Κουμπή  για μαρκάρισμα.
Σε αυτό το χρονικό σημείο του παιχνιδιού, η ομάδα της Πρέβεζας αύξησε την πίεση της με αποτέλεσμα το γκολ από το δυνατό πλασέ στην κίνηση του Πόποτα μετά την κεφαλιά πάσα του Αρβανίτη.
Στο 72ο λεπτό, κίτρινη κάρτα στον Σοφόπουλο για μαρκάρισμα.
Στο 75ο λεπτό, κίτρινη κάρτα στον Παπακώστα για μαρκάρισμα.
Στο 76ο λεπτό, κίτρινη κάρτα στον Κώστα για μαρκάρισμα.
Στο 80ο λεπτό, ο Πάσχος πανέξυπνα έβγαλε την κάθετη στον Κουμπή Κων/νο και εκείνος με ιδανικό πλασέ σκόραρε και έβαλε σε θέση οδηγού την Α.Ε. Πρέβεζας.
Στη συνέχεια, η Α.Ε.Κ. Αρχαγγέλου πίεσε την ομάδα της Πρέβεζας χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Από την Α.Ε. Πρέβεζας ξεχώρισαν οι Νάτσης, Αρβανίτης, Λιάσκος και οι Κουμπής Κέβιν και Κων/νος. Από τον Αρχάγγελο  οι Παππάς, Μουρεχίδης και Ισπόγλου.

Α.Ε. Πρέβεζας(Μπέκας): Κετίκογλου, Πάσχος, Κουμπής Κέβιν, Τσιάβος, Νάτσης, Πόποτας, Λιάσκος, Ζέρης Ξ.(59΄ Κουμπής Κων/νος), Αρβανίτης, Δαρδαμάνης(89΄ Ζέρης Π.).

Α.Ε.Κ. Αρχαγγέλου(Αμάραντο): Ισπόγλου, Κοτένογλου, Τσενικόγλου, Σοφόπουλος Β., Παππάς(70΄ Νάσης), Παπακώστας, Μουρεχίδης, Σοφόπουλος Θ., Τουμανίδης, Σαριανίδης. 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)