Θρίαμβος Λούρου-Άρης Πρέβεζας 0-1

0

Θρίαμβος Λούρου-Άρης Πρέβεζας 0-1

2013-02-09 18:36


Σήμερα, 9/2/2013, διεξήχθει η αναμέτρηση ανάμεσα στο γηπεδούχο Θρίαμβο Λούρου και στον Άρη Πρέβεζας, στο δημοτικό στάδιο Λούρου, για την 20η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Ήταν ένα derby με τα όλα του. Είχε φάσεις, γκολ, θέαμα, χαμένα πέναλτι και πολλές εντάσεις.

Από την αρχή του παιχνιδιού, και οι 2 ομάδες φαινόταν ότι ήθελαν το πολυπόθητο τρίποντο από την επιθετική του στάση.

Πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό, ο Σπυράκος με ψιλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να κρεμάσει τον Καραπιπέρη με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.
Στο 23ο λεπτό, οι παίκτες του Θριάμβου έκρυψαν την μπάλα με τελικό αποδέκτη τον Ζάχο, ο οποίος πλάσαρε με την μπάλα να περνάει πολλά μέτρα πάνω από την εστία του Καραπιπέρη.
Στο 35ο λεπτό, ο Ζάκας αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.
Στο 37ο λεπτό, ο Νταλιάρδας αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα.
Στο 50ο λεπτό, ο Τσιόκας αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα.
Στο 60ο λεπτό, οι Καλύβας, Σάκκος, και Ποστόλι αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα για λογομαχεία.
Στο 73ο λεπτό, ο Καρασαββίδης σέντραρε και ο Ποστόλι υπέπεσαι σε χέρι κάνωντας τον Σπύρακο να τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπρούβας με τον Κότση να του λέει ΄΄όχι΄΄ με εκπλικτική απόκρουση.
Στο 75ο λεπτό, ο Καλύβας βρέθηκε μόνος του έξω από την περιοχή και με πλασέ στη δεξιά πλευρά της εστίας του Κότση, τον νίκησε.
Από το 80ο λεπτό, η ομάδα του Λούρου αγωνιζόταν με 9 παίκτες λόγω της αδιαθεσίας του νεαρού Σίσκα.

Από τον Θρίαμβο Λούρου ξεχώρισαν οι Σπυράκος, Κάτσανος Δ. και Ποστόλι ενώ από τον Άρη Πρέβεζας οι Καλύβας Ζήσης και Μπρούβα

Θρίαμβος Λούρου: Κότσης, Μπόμπορης, Κιτσαντάς, Καραβασιλείου(45΄ Κάτσανος Α.), Κάτσανος Δ.(80΄ Μπεκιάρης), Ποστόλι, Ζάχος, Ζάκκας, Αθανασόπουλος(45΄ Σίσκας), Σάκκος.



Άρης Πρέβεζας: Καραπιπέρης, Ζήσης, Ρίζος, Τσιόκας, Μπρούβας, Κάππας, Καλύβας, Μπαλάσκας(80΄ Πήλιος), Μπάτσος, Νταλιάρδας(54΄ Τουλκερίδης Β.), Καρασαββίδης.
Δηλώσεις Μπρούβα-Σπυράκου.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)