ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Πιο δυνατός από την ΓΣ.

0
Ειδήσεις: Ποδόσφαιρο


ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Πιο δυνατός από την ΓΣ.
Πιο δυνατός βγήκε ο Τηλυκράτης, από την ΓΣ  που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/1 στο Ξενοδοχείο Ionian Star, παρουσίασας πλήθος κόσμου που έστειλαν το μήνυμα της ενότητας για να συνεχίσει το σωματείο.

Από την μεριά το ο κ. Μωραίτης,
 αφού ενημέρωσε την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, δήλωσε ότι αποδέχεται τις ευθύνες, συνεχίζει να είναι πρόεδρος και ζήτησε περισσότερα άτομα στο πλεύρο του, για να τελειώσει η χρονιά.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο κ. Καρτάνος(δεν έγινε δεκτή), ο οποίος είναι χρεωμένος στο ΙΚΑ, ενώ έκανε και αυτός τον δικό του απολογισμό για την φετινή χρονιά.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών, μίλησε ο Παλάσκας, που υπογράμμισε πως απόφαση των παιχτών είναι να συνεχίσουν να αγωνίζονται, ακόμη και χωρίς την στίριξη της διοίκησης.

Ενώ, τέλος ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, κ. Στ. Κατωπόδης, αποδέχθηκε να γίνει ένα συμβούλιο, ΤΑΠ και ερασιτέχνης μαζί(πιθανότατα αυτό να γίνει σήμερα), ούτως ώστε να βρεθεί μια λύση για το σωματείο.

ΥΓ. Η αλήθεια είναι πως τέτοιες ώρες προέχει η ενότητα και η ηρεμία! Κάθε σωματείο έχει την δική του ιστορία γραμμένη στο χάρτη και σίγουρα, επειδή οι εποχές είναι δύσκολες, μόνο όταν υπάρχει ενότητα γίνονται σωστές επιλογές.

Πληροφορίες από 
www.lefkadanews.com 
 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)