A.E.N. Σαμψούντας-ΑστέραςΑνθούσας 2-0 (ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO)

0


A.E.N. Σαμψούντας-ΑστέραςΑνθούσας     2-0           

Σήμερα, 6/1/2013, διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στην Α.Ε.Ν. Σαμψούντας και στον Αστέρα Ανθούσας. Το τσουχτερό κρύο δεν εμπόδισε την ομάδα της Σαμψούντας να πάρει το τρίποντο που θα την βοηθήσει στην συγκομιδή βαθμών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, η ομάδα του Κετίκογλου κατάφερε να πάρει δίκαια του ματς και απέδειξε για ποιο λόγο θεωρείται ένα από τα φαβορί για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του Α΄ Τοπικού.

Η Α.Ε.Ν.Σ. μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 12ο λεπτό, με το πλασέ του Παπαδιώτη που πέρασε λίγα εκατοστά δεξιά από την εστία του Λουκούμη.
Στο 6ο λεπτό, είχε προηγηθεί η κίτρινη κάρτα στον Δημόπουλο για χέρι.
Στο 16ο λεπτό, ο Σωτηριάδης δεν κατάφερε να μετατρέψει γκολ την εξαιρετική πάσα του Μαυρή στην πλάτη της άμυνας, καθώς το πλασέ του πέρασε αριστερά από την εστία του Αστέρα.
Στο 20ο λεπτό, ο Μαυρής αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για θέατρο.
Στο 24ο λεπτό λοιπόν, ήρθε το γκολ για την Σαμψούντα από το βολ πλανέ του Ζώτου, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί παράθυρο της εστίας του Λουκούμη.
Στο 36ο λεπτό, για άλλη μια φορά, ο Σωτηριάδης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά την πανέξυπνη κάθετη του Γεωργιάδη Μ.
Στο 40ο λεπτό, ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ της Ανθούσας για φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα της Α.Ε.Ν.Σ.
Στο 42ο λεπτό, ο Αστέρας έχασε την μοναδική του ευκαιρία, με την κεφαλιά του αφύλαχτου Ζυγούρη, η οποία πέρασε πάνω από την εστία του Γεωργιάδη Σ.
Με την αρχή του 2ου ημιχρόνου, η Σαμψούντα πάτησε γκάζι σημειώνοντας το 2ο γκολ της, στο 54ο λεπτό, με δράστη τον Βαγγέλη καθώς η κεφαλιά που έπιασε μετά την εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη Μ, ήταν αδύνατον να αποκρούσει ο λουκούμης.
Στη συνέχεια δεν συνέβη τίποτα αξιοσημείωτο.

Από την ομάδα της Α.Ε.Ν. Σαμψούντας ξεχώρισαν οι Μαυρής, Γεωργιάδης Μ. , Παπαδιώτης, ενώ από τον Αστέρα Ανθούσας οι Λουκούμης, Ζυγούρης και Δημάκος Α.

Άριστη η διαιτησία Ντίτσου-Γκόρου-Λαφαζάνη.

  
Α.Ε.Ν.Σαμψούντας(Κετίκογλου) : Γεωργιάδης Σ. , Ζώτος, Αδαμίδης, Μπαλακέρας, Πολατίδης, Σωτηριάδης, Βαγγέλης, Μαυρής, Παπαδιώτης(80΄ Καλεντουρουμίδης), Dedi(66΄ Αρουσαλίδης), Γεωργιάδης Μ. (85΄ Γκίζας).

Αστέρας Ανθούσας : Λουκούμης, Χαλκής, Σιδέρης, Βέκιος, Πάλλης, Γιοχάλας, Δημάκος Α. , Σκάρπος(60΄ Κλοτσώνης), Δημόπουλος, Ζυγούρης, Δημάκος Α.

ΓΙΑ ΤΟ PARGASPORT
ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ




ΔΕΙΤΕ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)