Aναγ Αχερουσίας-Α.Ε.Ν. Σαμψούντας 0-1 (ΦΩΤΟ & VIDEO)

0

Aναγ Αχερουσίας-Α.Ε.Ν. Σαμψούντας  0-1

Σήμερα, Κυριακή, 13/1/2013, διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στη γηπεδούχο Αναγέννηση Αχερουσίας και στην Α.Ε.Ν. Σαμψούντας.
Ήταν μία σκληρή αναμέτρηση με φοβερές μονομαχίες που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Σαμψούντας.

Από τα πρώτα λεπτά, η Σαμψούντα έδειξε ότι ήθελε να καθαρίσει από νωρίς το ματς πιέζοντας σε όλο το γήπεδο τον αντίπαλο της, ενώ η Αχερουσία έπαιζε ένα παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

H πρώτη φάση του παιχνιδιού ήρθε στο 10ο λεπτό, όταν ο Μαυρής βρέθηκε μόνος του στη περιοχή της Αχερουσίας αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον νεαρό Τσάτση.
Στο 24ο λεπτό, πάλι ο Μαυρής σούταρε ανενόχλητος έξω από την περιοχή του Τσάτση, με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία του.
Στο 28ο λεπτό, ο Παπαδιώτης αντίκρισε την πρώτη κίτρινη του παιχνιδιού για σκληρό μαρκάρισμα.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Σαμψούντα αύξησε την πίεση της ψάχνοντας το γκολ το οποίο δεν ήρθε στο πρώτο ημίχρονο.
Στο 50ο λεπτό, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αδαμίδη, ο Βαγγέλης, αν και αφύλαχτος, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 55ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη Μ. , ο Παπαδιώτης βρέθηκε ολομόναχο, όμως το πλασέ του αποκρούστηκε από τον Τσάτση.
Στο 60ο λεπτό, Η Σαμψούντα έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία να σκοράρει, με τον Τσάτση να ΄΄λέει όχι΄΄ σε Παπαδιώτη και Μαυρή.
Στο 65ο λεπτό, ο Spaho αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Γεωργιάδη Μ. Ο ίδιος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με τον Τσάτση να αρνείται για άλλη μια φορά το γκολ.
Στο 70ο λεπτό, ο Spaho αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Στο 80ο λεπτό, ο Μαυρής αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Στο 82ο λεπτό λοιπόν, ήρθε το πολυπόθητο γκολ για την Σαμψούντα με δράστη τον Παπαδιώτη ο οποίος πλάσαρε σωστά αυτή τη φορά μετά την παράλληλη του Γεωργιάδη Μ.
Στο 89ο λεπτό, ο Γάκης με ευθύβολο δυνατό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Γεωργιάδη Σ. , ο οποίος με μία φανταστική επέμβαση κράτησε τη Σαμψούντα μπροστά στο σκορ.

Από την Αχερουσία ξεχώρισε ο δεκαεξάχρονος Τσάτσης, ο οποίος κράτησε σε χαμηλά επίπεδα το σκορ, ενώ από τη Σαμψούντα ξεχώρισαν οι Παπαδιώτης, Γεωργιάδης Μ. , Αδαμίδης, Πολατίδης και Βαγγέλης.

Άριστη η διαιτησία Ρούσου-Λαφαζάνη-Βέκιου.

Αναγέννηση Αχερουσίας: Τσάτσης, Spaho, Μπόχτης, Φαρμάκης, Νάστας, Νικολάου, Τζίμας, Μάρος(45΄ Τζίμας), Μέγας, Γάκης, Νίτσιος.

Α.Ε.Ν. Σαμψούντας(Κετίκογλου): ΓεωργιάδηςΣ. , Ζώτος, Αδαμίδης, Μπαλακέρας, Πολατίδης, Σωτηριάδης, Βαγγέλης, Dedi(79΄ Ηλιόπουλος), Μαυρής(88΄ Καλεντουρουμίδης), Παπαδιώτης, Γεωργιάδης Μ.  

ΓΙΑ ΤΟ PARGASPORT
ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)