Άρης Πρέβεζας-Αχέρων Καναλακίου 5-0

0

Άρης Πρέβεζας-Αχέρων Καναλακίου 5-0

Σήμερα, Σαββατο, 19/1/2013, διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Πρέβεζας και στον Αχέρων Καναλακίου. Το σφύριγμα της λήξης από τον κ. Αλεξανδρόπουλο βρήκε νικητή την ομάδα του Άρη.
Σε ένα ματς που από την αρχή φαινόταν ποιος θα ήταν ο τελικός νικητής, ο Άρης πραγματοποίησε το καλύτερο του φετινό παιχνίδι.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Νταλιάρδα να πλασάρει άουτ από πλεονεκτική θέση.
Μέσα σε διάστημα τριών λεπτών, ο Άρης κλείδωσε το ματς πετυχαίνοντας δύο γκολ με τον Μπρούβα στο 19ο  και στο 21ο λεπτό αντίστοιχα μετά τις δύο εξαιρετικές κάθετες από τον Καρασαββίδη.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό, ο Νταλιάρδας έκανε το 3-0 μετά την σέντρα του Μπρούβα.
Στο 70ο λεπτό, μετά την σέντρα ακριβείας του Κάππα, ο Καρασαββίδης στόπαρε, γύρισε και σκόραρε κάνοντας το 4-0.
Στο 72ο λεπτό, ο Νταλιάρδας διαμόρφωσε το 5-0 που ήταν και το τελικό σκορ μετά από σέντρα του Μπρούβα.

Από τον Άρη Πρέβεζας ξεχώρισαν οι Μπρούβας, Καρασαββίδης, Ζήσης, Μπάτσος και Καλύβας, ενώ από τον Αχέρων Καναλακίου οι Κασκάνης, Τζίμας Θ. και Πήλιος Γ.




Άρη Πρέβεζας(Βασιλειάδης): Καραπιπέρης, Ζήσης, Μπάτσος, Ρίζος, Τσιόκας, Μπαλάσκας, Κάππας, Μπρούβας(74΄ Μύτικας), Καρασαββίδης(73΄ Πανααγιωτίδης), Νταλιάρδας(71΄ Πήλιος)

Αχέρων Καναλακίου(Βασιλαkiς): Τζίμας Α. , Πήλιος Μ. , Νάνος, Πήλιος Γ. , Πολιός, Δράκος, Βασιλείου(70΄ Κασκάνης), Τζίμας Θ. , Ευθυμίου(62΄ Παππας), Τζίμας Ι. , Στάικος.   

ΓΙΑ ΤΟ PARGASPORT
NTINOΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)