ΑΕ Μεσολογγίου-Aν.Περιβολιου 4-0

0

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και με πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα η ΑΕΜ κατάφερε και πηρέ την νίκη 4-0 απένατι στο Περιβόλι που την κράτησε σε απόσταση 3 βαθμών από τα Τρίκαλα.
Το παιχνίδι άρχισε με τους καλυτέρους ιονούς για τους γηπεδούχους .
Στο 6’ κόρνερ από δεξιά του Πελέκη ασταθής απόκρουση του Βλάσση κάτοχος τις μπάλας ο Μακρής στο πρώτο δοκάρι που με πλασέ θα κάνει το 1-0.
Στο 8’ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ με τον Καβαλλάρη να γυρίζει την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, σουτ του Ξευγένη κοντράρι η μπάλα στα πόδια αμυντικού και απομακρύνετε.
Στο 27’ σουτ του Πελέκη εξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να περνάει  άουτ.
Στο 30’ μονοκόμματο σουτ του Τσιούνη σε κόρνερ ο Βλάσσης.
Στο 33’ θα έχουμε την πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους  όταν ο Μάρης Π. θα κάνει το σουτ το όποιο θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο του Ρόκκου.
Στο 34’παλι σουτ του Μάρη Π. μέσα από την μεγάλη περιοχή ο Ρόκκος θα δίωξη σε κόρνερ.
Στο 41’ σέντρα του Καντάνη από αριστερά σουτ του Τσιούνη πάνω στην κίνηση με υπερένταση σε κόρνερ ο Πολύ κάλος στο σημερινό παιχνίδι νεαρός τερματοφύλακας της Αναγέννησης Βλάσσης.
Στο 42’ ο Τζεβανίνης θα επιχειρήσει από αριστερά το ψηλοκρεμαστό σουτ που θα πέραση ελάχιστα άουτ.
Έτσι θα κλείσει το πρώτο ημίχρονο..
Στο 51’ σουτ Πέντσα μέσα από την μεγάλη περιοχή ελάχιστα άουτ.
Στο 54’ ο Βλάσσης θα ανατρέψει τον Ξευγένη μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι, εκτελεστής θα είναι ο ίδιος (Ξευγένης) που θα κανει το 2-0.
Στο 59’ θα έχουμε όμορφη εναλλαγή της μπάλας από τους Πελέκη-Πέντσα με τελικό αποδέκτη τον Χαρατσή ,το σουτ του τελευταίου θα μπλοκάρει ο Βλάσσης.
Στο 63’ μεγάλη ευκαιρία με τον Πέντσα από πλεονεκτική θέση να στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 72’ο Πέντσας θα στρώση πολύ όμορφα την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής στον Χαρατσή που με πλασέ θα κάνει το 3-0.
Στο 83’ καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Φράγκου από αριστερά που θα βγάλει σε θέση τετ-τα-τετ το Πέντσα που με όμορφο πλασέ θα κάνει το 4-0, που θα είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.
ΥΓ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε κάποια αξιόλογη φάση για τους φιλοξενούμενους ,που ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Βλάσση που με εκπληκτικές επεμβάσεις κράτησε σε χαμηλά επίπεδα το σκορ.
ΑΕ Μεσολογγίου:(Σαρρής) Ρόκκος, Καντάνης, Νούλας Β,Δάρδας, Πελέκης (73’Νούλας Σ), Μακρής, Ξευγένης(68’Πετσίνης), Χαρατσής, Πέντσας, Καβαλλάρης, Τσιούνης(73’Φράγκος).
Αναγέννηση:(Κουλούρης) Βλάσσης Σ, Σουλάνης, Μιάρης Ν, Μήτσουλης (80’Μιάρης Γ), Βασιλάκης, Βάρθης, Ρομαντζάς, Πλάτσης(67’Ρώσσης), Τζεβανίδης, Μάρης Π, Βούλγαρης(67’Μήτσουλης).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)