Άρης Πρέβεζας-Πας Σφακιώτες 2-0 (VIDEO)

0

Άρης Πρέβεζας-Πας Σφακιώτες  2-0


Σαββατο 12/1/2013, ο Άρης Πρέβεζας υποδέχτηκε τον Πας Σφακιώτες, στο δημοτικό στάδιο Λούρου, για την 16η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, κατάλληλο για ποδόσφαιρο, ο Άρης κατάφερε να πάρει δίκαια τη νίκη χωρίς προβλήματα.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, η ομάδα της Πρέβεζας άσκησε την πίεση της σε όλο το γήπεδο.
Η πρώτη φάση του παιχνιδιού άργησε, αφού ήρθε στο 23ο λεπτό με τον Μπάτσο, ο οποίος αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε, όμως η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά δεξιά από την εστία του Σκιαδά.
Στο 35ο λεπτό, ο Μπαλάσκας άνοιξε το σκορ μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Μπρούβα και τη λάθος έξοδο του Σκιαδά, ο οποίος τραυματίστηκε σε αυτή τη φάση και αντικαταστάθηκε από τον Αραβανή στο 45ο λεπτό.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, ο Ζήσης έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του σε κενή εστία μετά την παράλληλη του Μπρούβα.
Στο 80ο λεπτό λοιπόν, ο Αραβανής ανέτρεψε τον Μπρούβα μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο κ. Αλεξανδρόπουλος καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μύτικας κάνοντας το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη για τον Άρη.

Από τον Άρη Πρέβεζας ξεχώρισαν οι Κάππας, Μπρούβας, Μπάτσος, Μπαλάσκας, Ζήσης και Ρίζος, ενώ από τον Πας Σφακιώτες ξεχώρισαν οι Βρακατσέλης, Λάζαρης, Βλάχος και Καρτάνος.

Άριστη η διαιτησία Αλεξανδρόπουλου-Λαφαζάνη-Καλογέρη.



Άρης Πρέβεζας(Βασιλειάδης): Καραπιπέρης, Τουλκερίδης Β. , Τουκλερίδης Α. , Κάππας, Ρίζος, Μπρούβας, Μπαλάσκας, Νταλιάρδας(85΄ Μουζάκης), Μπάτσος(87΄ Πήλιος), Ζήσης(72΄ Μύτικας).


Πας Σφακιώτες(Κονυδάρης): Σκιαδάς(45΄ Αραβανής), Γεωργάκης, Βλάχος, Θεριανός, Κοντογιάννης, Καρτάνος, Βρακατσέλης, Λάζαρης, Ορφανός (83΄ Καραμπάλης),Σελαμάγ(62΄ Δασκαλάκης), Ζακυνθυνός.

 ΓΙΑ ΤΟ PARGASPORT
ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)