ΑΟ Πλαγιάς 2-0 τους Ίωνες στο τοπικό ντέρμπι

0



Τοπικό, αλλά και ντέρμπι κορυφής το ματς που διεξήχθη στο γήπεδο της Πλαγιάς, με τους Ίωνες να βρίσκονται με το πέρας του πρώτου γύρου, στην τρίτη θέση της κατάταξης. Πίσω δηλαδή από την ομάδα μας και με διαφορά μόλις 3 βαθμούς. Το ενδιαφέρον των φιλάθλων έντονο και από τις δυο πλευρές, έδωσαν χρώμα και ζέσταναν με την παρουσία τους την ατμόσφαιρα του γηπέδου.
Το ντέρμπι τα είχε όλα. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε για να περιγράψουμε σε γενικές γραμμές τα όσα εξελίχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Είχε γκολ, δύναμη, πάθος, κάρτες κόκκινες και κίτρινες, σασπένς και ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό.Τα δυνατά μαρκαρίσματα και το πάθος είχαν κάνει την εμφάνισή τους από νωρίς και είχαν οξύνει τα πνεύματα, με αποτέλεσμα τη φάση του 26ου λεπτού και την αποβολή του Μωραΐτη Γ. με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα. 
Ο Περιστέρης με ενα πολύ όμορφο γκολ, τόσο στη δημιουργία όσο και στην εκτέλεση.στο
3ο λεπτό έκανε το 1-0
Ο Σταμουλάκης, στο 36 ο λεπτό θα πλασάρει τον τερματοφύλακα για να γράψει το  τελικό 2-0
Οι Ίωνες,πίεσαν άλλα δεν μπόρεσαν να τελειώσουν αρκετές επιθέσεις.Η πιο αξιόλογη φάση του δευτέρου ημιχρόνου για τους Ίωνες, ήταν ένα σουτ στο 76', που εξουδετέρωσε ο Καταγής και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς το "Γ" της εστίας του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)